Arama sonuçları: *

• Users: FurNova
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FurNova

Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba ben kulaklık alacağım telefonum için eskiden earfun air mini kullanıyordum kaybettim ve şuan hiç bir yerde stokta yok bazı yerlerde var güvenilir olup olmadığından emin değilim earfun air mini gibi kaliteli gürültüyü engelleyip ses kalitesi iyi olan şık ve sade tasarımı olan bir...
  2. FurNova

Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba Kulaklık Arıyorum Fps oyunları oynuyorumşuan rampage kullanıyorum ama 2 sıkıntısı var birincisi arada sesi kısılıyor ve 3. yılına girdi padleri dökülüyor metal olmasını istemiyorum çünkü kaldıramam ağır olur önerilerinizi bekliyorum bütcem 2 ile 3 bin tl arasıdır
  3. FurNova

Klavye Önerisi 2000 tl ile 2500 arası

Merhaba klavye arıyorum red switch olması, mekanik ve rgb olması istediğim özellikler cs2 valorant gibi fps oyunları oynuyorum ve %60 da olabilir ki daha iyi olur num lock kullanmıyorum rengi fark etmez teşekkürlerr
  4. FurNova

Çözüldü✓ RTX4060 Ekran Kartına Ryzen 5500 İşlemci Yeterlimi

Merhaba Arkadaşlar Ben 7 ay önce bilgisayar aldım Rtx4060 ve amd ryzen 5500 anakartım msı b450m stok fanları kullanıyorum ve fps testlere bakıyorum oynadığım oyunların biraz düşük Fps alıyorum ve biraz darboğaz testleri yaptım darboğazı 11. küsür bir diğer test ise 8.9 civarında kalmıştı ben...
Geri