Arama sonuçları: *

• Users: cancesur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Instagram kimlik problemi

kimliğimi instagrama yüklüyorum bana sürekli daha sonra tekrar deneyin diyo. Başka ip den başka cihazdan denedim hala sorun aynı 12 saat bekledim sorun devam ediyor
  2. C

Açığa geçmek için yardım

Halk eğitimde hafızlık kursuna gidenler açığa geçebiliyor fakat yakınımdaki iller dahil hepsi dolu kuran dili arapça diye bir ders var bu kurs ile açığa geçmem mümkün mü? Halk eğitim geçemezsin dedi internette bazı videolar geçiliyor diyor geçen var mı bu şekilde.
  3. C

4k butce kamera onerisi

4k butceye en iyi kamera onerinizi bekliyorum 60 fps altini almayi dusunmuyorum
  4. C

Almandaya bilgisayar mühendisliği

öncelikle bulgaristan vatandaşlığım var yani ab vatandaşıyım notlarım iyi olmadığı için türkiyede kazanmam imkansız obp 65 inglizce seviyem ise b2 almancam yok üniversite içinde pek bir param yok kendim orda çalışıp okumayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz
  5. C

Air pods pc baglamak

ses gelmiyor ama geliyor gosteriyor
  6. C

28k Pc toplama Yardim

28k butcem onerilerinizi bekliyorum ekipman istemiyorum sadece kasa ve monitor
  7. C

Üniversite Yks puanı neye göre

arkadaşlar ben 11. sınıf sayısal öğrencisiyim ve Ege Üniversitesi’nde bilgisayar mühendisliği okumak istiyorum fakat bilgisayar mühendisliği puanlarına baktığım zaman 520 puan gibi bir puan isteniyor benden bu 520 puanın neresi nereden neresi nereden geliyor tam olarak bilmediğim için beni...
  8. C

Ingilizce Klavye oneri

Suanda Gamepower saber kullaniyorum klavye turkce oldugu icin yazilim ile ilgilendigim icin zorlaniyorum ingilizce olan guzel bir klavye onerir misiniz apex pro tkl almak istiyordum ama malum cok pahali ayni zamanda reabetci oyunda oynuyorum valorant fortnite falan rankim baya bi yuksek immo...
  9. C

Stealer yapmak istiyorum

Sanırım js ile başlamam gerekiyor. Eğer doğruysa buna ne dersiniz ingilizcem b1 den iyi.
  10. C

Discord'da yayın açınca Rust Fps düşüyor

Normalde 200 fps alırken ekranımı paylaşınca fps 50 ye düşüyor. 7800x3d rtx 5070
  11. C

Rust'ta DLSS 4 Ayarları

Nasıl?
  12. C

Fivem DLSS 4 nasıl kullanılır?

Fivem oynamaya başlayacağım 5070 ekran kartım var dlss 4 nasıl kullanırım?
  13. C

Öneri 6k bütçe mouse önerisi

6k bütçe mouse önerisi
  14. C

Rtx 5070 rop problemi

Biliyorsunuz ki 5000 serisinde bazı ürünlerin rop değerleri daha düşük çıkabiliyormuş bu değere nerden bakabilirim ve ekran kartımın normalde rop değeri kaç
  15. C

Çözüldü✓ Fps drop sorunu nasıl çözebilirim

7800x3d rtx 5070 sistemimde fortnite oynuyorum. Adığım fps değerleri 600-700 iken bazen bi anda 100lere düşüp takılma yaşatıyor hemen geri çıkıyor sebebi ne olabilir.
  16. C

Çözüldü✓ Bilgisayarıma ekran kartı taktım fakat sürücü güncellemesi gelmedi

ekran kartım geç geleceği için bende ekran kartsız kullanıyordum şimdi rtx 5070 ekran kartını taktım hdmi görüntüyü ekran kartından alyoum çok kasıyor ve sürücü güncellemesi almadım update bölümünden
  17. C

Çözüldü✓ Cpu derecem kaç derece olmalı?

Arctic Liquid Freezer III kullnıyorum işlemcim ise 7800x3d şuanda ekran kartım gelmediği için oyun oynamıyorum fakat her şeyin doğru çalıştığından emin olmak istiyorum. İşlemcim boşta min 33 max 38 değerler normal mi
  18. C

Çözüldü✓ İşlemcim sizce normal mi?

Ekran kartım henüz gelmediği için 7800x3d li sistemime windows kurdum ve şuanda kullanıyorum. İşlemci güçlü olduğundan merak edip valorant indirdim vs fps 150 civarındayken 90 a sabitlendi bu normal bir şey mi? Oyun zaten oynamayacağım ekran kartı gelmeden ekran kartı olarak ise Asus prime Rtx...
  19. C

Çözüldü✓ Almış olduğum işlemci orjinal mi?

7800x3d modelinin çakmasının olduğunu görmüştüm aldığım tray işlemci nasıl?
  20. C

Çözüldü✓ Ekran kartı gelmeden diğer parçaları takmalı mıyım?

7800x3d işlemcili bir sistem dizdim bu hafta ekran kartı haric her şey geliyor. Rtx 5070 e ön sipariş verdiğim için 2 hafta sonra gelicek. Ekran kartını takmadan windows kurabilir miyim mantıklı mıdır yoksa beklemeli miyim?
Geri