Arama sonuçları: *

• Users: turnão
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

❌İndirim Bitti! Iphone 13 128gb 26.488TL

https://www.idefix.com/apple-iphone-13-128-gb-gece-yarisi-apple-turkiye-garantili-p-374821?vendorId=5335&ref=akakce&v=1.96.3 Denemek isteyen çeksin
  2. T

Webde gezerken sekme geçişlerinde görüntüde bölünme oluyor

Cpu 9700x gpu 9070xt edge kullanıyorum bazen sekme geçişlerinde sürekli ekran bölünüyor başka bir sekmeye geçerek düzeliyor vs o şekil
  3. T

PC den uzak durulup uykudan tekrar aktifleştirilince sistem GPU görmüyor

konu başlıktaki gibi gpu 9070xt çözüm nedir
  4. T

Imei artırılabilen en iyi model

Yurt dışına almanyaya çıkacağım imei attirabilecegim en iyi modeller nelerdir galiba s25 ultra falan atilamiyormus elimde yedek cihaz var
  5. T

Sinyal güçlendirci + ethernete rağmen arada yükselen ping

Milleni kullanıyorum modem salonda 1 oda ötemde kablo kirliligi istemedimgden dolayı coklayıcı + ethernet yapıyorum indirme değerim 30dan 55lere çıktı fakat ping hala 50 ve ara ara 100leri görüyor 5dkda 1 falan ne yapılabilir
  6. T

Arama motorundayken sekmeler birbirine karışıyor

Ekran görüntüsü alamıyorum almaya kalktığımda görüntü düzeliyor çünkü fakat sekmelerde geçiş yaparken önce kısa bir süre görüntü karışıyor ikisinin karışımı gibi oluyor sonra düzeliyor oyunlarda sorun yaşamadım şuana kadar pek oynayamadım doğrusu ama cyberpunk fps testi yaparken vs sorun yoktu...
  7. T

9700x 9070xt sistem en iyi grafik ayarlari ne sekilde olur

monitör 1440p sanal çözünürlük ile 4kya çıkardım ris diye birsey gördüm radeon image sharpening bunu açtım ve yüzde 30da tuttum ekstra fsr 3 kalite de açık en iyi grafik ayarları için başka oneru varmi
  8. T

Yardım Üst Düzey Story oyunlarını görebileceğim site

Genel olarak oyun planlaması yapmak istiyorum oynayacağım oyunlar için A+ olarak kabul edilen veya ismi olan oyunları nerede liste halinde görebilirim öyle listeleyebileceğimiz bi yer var mı teşekkürler
  9. T

Phantom Spirit EVO 120 Soğutucu Ters Takmak sorun Olur mu

Merhabalar fan yerleri doğru fakat soğutucular ters takılı bu sorun yaratırmı doğrusu böyle fakat bende thermalright yazısı burdaki gibi sol altta değil sağ üstte ve bu açıdan ters şekilde yazılı
  10. T

Corsair vengeance en uygun profil ne olur

İslemci 9700x Anakart carbon b650 Ram Corsair vengeance 2x24 7000mhz cl40 Cl32 6000 denemek istiyorum fazla mı olur en uygun onerdiginiz profil ne olur 1:1 Max kaç MHz oluyor
  11. T

Yardım Ramde Frekansı ve gecikme değeri düşürmek

Merhaba sistemim Anakart b650 carbon wifi İşlemci 9700x Ram ise corsair vengeance 2x24 7000mhz cl 40 Yapmak istediğim 6000mhz cl32 Chat gpt bana bir overclock hazırladı başarı oranınıda yüzde 95 civarı verdi sizce gerçekten stabil olur mu bu ayarlar [DDR5 6000MHz CL32 - Stable Hynix A-Die...
  12. T

Maç izlerken sistem mavi ekran

Selam, sistemim; Anakart B650 Carbon İşlemci 9700X RAM Corsair Vengeance 2x24 7000MHz CL40 BIOS'tan EXPO açtığımdan beri açılma süresi yavaslamisti, arastirdigimda Memory restore acilmasi tavsiye edilmiş. Onu açtığımda da açılma suresi degismedi. Dun maç izlerken mavi ekran yedim, ran intolu...
  13. T

AMD 7000MHZ ram testi

Merhabalar anakartım b650 carbon işlemcim ise 9700x bugün xmp açtığımda otomatik 7000mhzde çalıştırdı bilgisayarı bununla ilgili test yapabilir miyim çünkü çoğu insan sorun yaratacağını söylüyordu
  14. T

Kulaklık usb dongle yeniden yükleme

Kulaklığım v2 pro blakcshark ilk usb dongle taktığımda indirmem gerekenleri göstermişti ve arasında thx vardı onu sonra yüklerim diyordum fakat şimdi ücretsiz şekilde thx erişemiyorum nasıl yeniden o ekrana gidebilirim unutabilirim
  15. T

Yardım Blackshark v2 pro thx gözükmüyor

Merhabalar hapörlör kısmında thx gözükmüyor ve synapsedan değiştirdiğimde etki 0 usb dongle ilk taktığımda bana indirmeyi önermişti fakat o gün indirmemiştim sonrasıonda manuel synapse indirdim fakat thx görünmüyor usb dongle ilk taktığımdaki ekran nasıl bir daha gelir yardım lütfen 1744997122...
  16. T

İlk masaüstü bilgisayarım bios tavsiyesi

işlemci 9700x anakart b650 carbon ram cl40 7200mhz corsair vengeance ekran kartı 9070xt gigabyte gaming oc önerdiğiniz overclok veya undervolt varmı bilgisayarı 1 ay önce topladım ve ilk masaüstü bilgisayarım harici bir tavsiyeniz varsa onuda dinleyebilirkm
  17. T

9700x işlemci ile 7200mhz ram kullanmak

Anakartim b650 carbon wifi ve güncel anakartim 7200den daha yukarısına kadar destekliyor diye biliyorum fakat işlemci uyumu hakkında bilgim yok Ram 2x24 corsair vengeance cl40 7200mhz
  18. T

Hali sahanin ertesi gunu diz sakatligi

maçın ilk dakikalarında gole giderken biraz ayağımdan aştım topu ve yetişmek içinde çizgide kaydım fakat tellere girdim ama dizlerimi kırmış kalça üstü vaziyetteydim normalce kalktim ağrı sızı olmadan ve maç 60dkydi ekstra hiç bir sorun olmadı devamında da dizimle alakalı fakat 5 6 saat...
  19. T

Bilgisayar Modifiye Aksesuar Tavsiyeleri

Aksesuar olarak veya göze güzel gelebilecek herhangi ekstra hiçbir eklenti satın almadım henüz neler alınabilir bütçe kısıtlaması yok yaratıcı fikirlere açığım kasamda 6 fan var RGB ve ramlerim RGB kulaklık standim veya gamepad standim henüz yok kasa içi ekstra bir aksesuarimda yok masaya neler...
  20. T

Akko Fun60 Max Klavye Ayarları

Bundan önce sürücülü klavye sahip olmamıştım bazı tuşları özelleştirmek istiyorum mesela shift + 9 bastığımda ( olması gerekirken ) yapıyor bunun gibi tuşları ayarlamak için öğretici bir video var mı driver inik güncel
Geri