Arama sonuçları: *

• Users: yusufkay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

2.el 120-144 hz 1ms monitör satan var mı

2.el 120-144 hz 1ms monitör satan var mı öğrenciyim 2200 tl bütçe var sahibinden param güvendeyle alırım
  2. Y

Asus vg248qe alınır mı 2.el

asus 144 hz 1ms vg248qe alınır mı sorunsuz 2000 TL'ye
  3. Y

İ7 2600 işlemci kendini kısıyor

Valorant oynuyorum işlemci 70 dereceyi geçince kendini kısıyor 1.6 GHz çalışıyor ve 40w Tan 20 w a düşüyor
  4. Y

Anakart değiştirince işlemci 70 dereceyi geçince kendini kısıyor

anakart değiştirdim işlemci 70 dereceyi geçince kendini kısıyor ve hiç düzelmiyor i5 2400 gtx 960 8 gb ram
  5. Y

Gta 5 te 5 dk oynadıktan sonra fps düşüyor

i5 2400 gtx 960 2gb 8 gb ram var oyunda vsync açıkta olsa kapalıda olsa 5 dk haritayı gezdikten sonra 60 fpsden aşağıya düşüyor 30 u dahi görüyor ayarlarım orta düşük bir iki ayar tek yüksek o da çimdir su ayarıdı bunlar monitörüm 1600x900
  6. Y

Gmail hesabı numaraya kayıtlı ama başka numara gösteriyor

gmail hesabımı numarama bağladım ama başka numara gösteriyor
  7. Y

Bios güncellenirken hdd çekildi g/ç hatası veriyor

bios güncellenirken hdd çekildi şuan g/ç hatası veriyor nasıl düzeltilebilir
  8. Y

Anakart değiştirdikten sonra hdd yazamıyor

hdd de şifre vardı anakart değiştirdikten sonra şifre bile görünmüyor ve diski başlat yapınca g/ç hatası veriyor önemli bilgilerim var yardım edebilir misiniz
  9. Y

Anakart HDD yı görüyor ama çalışmıyor

Anakart bozuldu yenisini aldım HDD görünüyor biostada disk yöneticisinde de ama çalışmıyor disk yöneticisinde başlatılmadı yazısı var
  10. Y

Hdd çalışmıyor hata veriyor

anakart değiştirdikten sonra hdd böyle oluyor anakarttaki satayıda taktım böyle oluyor
  11. Y

Sahibinden anakart işlemci ve ram aldım satıcının numarasını nereden görecem

Anakart işlemci ram aldım sahibindende 6 gün kargo süresi var adama ulaşayım biraz daha erken götürsün kargoya adamın numarasını nereden bulacam
  12. Y

Anakart işlemci ve ram önerebilir misiniz

2.el sahibinden anakart işlemci ram set bulabilir misiniz param güvendelinolsun ve bütçe 5000 tl
  13. Y

Turbox b75 anakart alınır mı

Biliyorum turbox marka iyi değil dandik marka ama 2.el iyi marka 1 tane tek anakart buldum gigabyte adam kazıkçıydı 1500 TL istedi dedim onu alacağıma sıfır turbox b75 alırım 2 yıl garantili daha iyi sizce alayım mı turbox b75
  14. Y

İşlemci biraz fazla ısınıyor

İ5 2400 var termal macunu 3 ay önce değişti yeni kasaya geçtim ısınmaya başladı önceki kasada sorun yoktu ve tek fanlı kasaydı bu yeni aldığım 4 fanlı ve kablo gizlemeli işlemci 85 dereceye kadar çıkıyor havalar soğuk olmasına rağmen
  15. Y

Yeni ekran kartı taktım biosa girilmiyor

Sistemim i5 2400 h61 mxlk 8 GB ram Asus GTX 960 a geçtim PC yavaş açılıyor ve bios açılmıyor
  16. Y

Kulaküstü kulaklık önerisi

Kablolu oyun için kulaküstü kulaklık önerebilir misiniz Max bütçe 700
  17. Y

Foem 400w psudan hadron 500w a geçilir mi

foem 400w psu var eski işlemci içindir 8 pin işlemci girişi yok ondan 500w psuya geçeceğim hadron hd412 500w geçilir mi 8 pin var yeni nesil işlemciler için ondan alınır mı 400w psuda sorun yok marka değişiyor bide 500w oluyor sorun olmaz değil mi
  18. Y

Driver güncellemeden sonra dxdiagda vram düşük görünüyor

asus directcu 2 gtx 960 2gb var 2018 driver varken dxdiagda 2048 mb görünüyordu 2025 güncelledim 1995 mb görünüyor sorun nedir ve eski driver mi kurulu kalsın yoksa son çıkan driver mi kurulu kalsın sizce
  19. Y

Güvenlik kamerası nasıl pcye bağlanır acil lazım

özel durumlardan dolayı kamera lazım güvenlik kamerası nasıl pcye bağlarım
Geri