Arama sonuçları: *

1. KremSanti53

Kali linux uyumlu wifi adaptör

Kali linuxda çalışacak monitör modlu yüksek çekim güçlü wifi adaptör arıyorum
  2. KremSanti53

Beyaz mouse pad önerisi?

Desenli beyaz mouse pad önerisi lazım
  3. KremSanti53

Çözüldü✓ Psu dan çıkan pci ve bölünmüş pci kablosunu nasıl takmalıyım

Şimdi psudan 1tane düz pci kablosu bide tek kablodan 2çıkışlı pci kablosu var yeni tek kablodan iki ekran kartı yuvasınıda doldurabildiğim tek kablo var split ksblonun bi ucunu takmasam düz pci ve split kablonu bi ucunu kullanmam mantıklımı?
  4. KremSanti53

Thermalrigt peerless assassin 140 white ram e değermi

Başlıktaki soğutucu asus prime b650mk anakartındaki ram e değermi ram 43mm yüksekliğinde
  5. KremSanti53

Royale kludge r75 alınır mı?

Başlıktaki klavye alınır mı? kullananlar varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Bide beyaz sisteme hangisi uyar?
  6. KremSanti53

Zoko chiko kasaya Thermalrigt peerless assasin 140 sığarmı?

Bu kasaya bu soğutucu sığarmı kasanın kendi sitesinde 16cm destek var diyor ancak kasa tanıtımı videosunda 15.5 diyor kararsız kaldım ya sığmassa soğutucu 158mm bu kasayı kullananlar varsa cevaplayabilirmi
  7. KremSanti53

Psu için beyaz sarma kablosu

Siyah psu alacağım ancak sistem beyaz olacak bu yüzden psu kablolarını sarabileceğim bir şey lazım adını bilmiyorum bildiğiniz bir ürün varsa bağlantısını yazabilirmisiniz şimdiden teşekkürler. İyi forumlar.
  8. KremSanti53

7800xt vs 9060xt 16g

Hangisi daha mantıklı?
  9. KremSanti53

Fırsatçı ekran kartı satıcıları

Ben anlamıyorum bu 5060ti 16gb ekran kartını 22bin TL'ye nasıl satoyprsunuz üstelik bu hafta rx7800xt pulse modeli 1000tl fiyatı arttırılmış rtx5060 8g nasıl 19 bin tl oluyor hiçbir satıcıya hakkımı helal etmiyorum nvidia amd hiçbiri kullanıcıyı önemsemiyor satıcılar gereksiz fiyat yükseltiyor bu...
  10. KremSanti53

2048 taktikleri nelerdir?

2048 oyununda yüksek puanlar için taktik önerir misiniz?? Benim bildiğim büyük sayıyı köşede tutmak başka taktik varmı?
  11. KremSanti53

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Sizce alınır mı?

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 Donanımsal olarak diğer markalara kıyasla çok üstün sizce alınır mı?? Alan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim biosu vs. Nasıl Oc içinde alınabilir gibi gözüküyor. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
  12. KremSanti53

Unicode daki en geniş görünen karakter nedir?

Merhaba arkadaşlar ben en geniş görünen ama karakteri arıyorum mesela "××××" mesela bu gördüğünüz yazıda 4 karakter kullanılmaış ama ben tek karakterde bu genişlikte bir karakter arıyorum bilen varsa yazabilirmi? Örneğin꧅ bu karakter gibi
  13. KremSanti53

Unicode daki en geniş görünen karakter nedir?

Merhaba arkadaşlar ben en geniş görünen ama karakteri arıyorum mesela "××××" mesela bu gördüğünüz yazıda 4 karakter kullanılmaış ama ben tek karakterde bu genişlikte bir karakter arıyorum bilen varsa yazabilirmi? 1743087750 Örneğin ꧅ bu karakter gibi
  14. KremSanti53

Youtube uygulamanızı güncelleyin sorunu

Arkadaşlar merhaba benim telefonum android 7.1.1 youtube uygulaması açılmıyor bunu nasıl düzeltirim youtube premium um var bu hatayı kaldıracak bir apk vs varmıdır?
  15. KremSanti53

2k ips monitör önerisi

Merhaba 2k ips panel 27inç monitör arıyorum fiyatına değecek bir monitör önerebilir misiniz? Bütçe:10-14 bin rx7800xt ve 7500f ile kullanacağım buna göre önerir misiniz?
  16. KremSanti53

Çözüldü✓ Kendim topladığım rx7700xt ve ryzen 5 7600 lü sistem nasıldır?

Merhaba değerli dostlar bir bilgisayar almak istiyorum. Kendimce kaliteli parçaları bir araya getirerek fotoraftaki sistemi akakçe sitesi üzerinden topladım. Bu fiyata bu daha kaliteli diyebileceğiniz şeyleri söyleyebilir misiniz? Ekran kartı ve işlemcisi aynı bir hazır sistem varsa söyleyebilir...
Geri