Arama sonuçları: *

• Users: Suvar1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Yeni Bilgisayar Sistemi Parça Seçimi Hakkında Yardım.!

Öncelikle herkese selamlar ve iyi forumlar dilerim dostlar. Yeni bir sistem toplamış bulunmaktayım 2 bileşen dışında hepsi elime ulaştı kalanlar ise bir kaç güne gelir. Sizden ricam sistemim hakkında bütün parçaları iyi seçmiş miyim? her hangi bir problem yaratacak bir parça var mı yok mu...
  2. S

PC Bileşenleri ve Uyumluluk Tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba dostlar iyi forumlar. Şöyle bi pc toplamayı düşünüyorum bileşenler konusunda darboğaz yapar mı yapmaz mı? Değiştirmem gereken bi şey var mı yok mu? Bi yardımınızı rica ediyorum. ➡️Kasa: Lian li O11 dynamic evo ➡️Anakart: Msi MPG b650 edge wifi ➡️ İşlemci: Amd ryzen 7...
  3. S

Çözüldü✓ PC Bileşenleri ve Uyumluluk Tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba dostlar iyi forumlar. Şöyle bi pc toplamayı düşünüyorum bileşenler konusunda darboğaz yapar mı yapmaz mı? Değiştirmem gereken bi şey var mı yok mu? Bi yardımınızı rica ediyorum. ➡️Kasa: Lian li O11 dynamic evo ➡️Anakart: Msi MPG b650 edge wifi ➡️Ekran kartı: Msi Geforce...
  4. S

Çözüldü✓ PC Bileşenleri ve Uyumluluk Tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba dostlar iyi forumlar. Şöyle bi pc toplamayı düşünüyorum bileşenler konusunda darboğaz yapar mı yapmaz mı? Değiştirmem gereken bi şey var mı yok mu? Bi yardımınızı rica ediyorum. ➡️Kasa: Lian li O11 dynamic evo ➡️Anakart: Msi MPG b650 edge wifi ➡️Ekran kartı: Msi Geforce...
Geri