Arama sonuçları: *

• Users: FORVAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. FORVAN

Aula F75 TürkçeQ olarak kullamak

Alışamadık şu klavyeye gitti. İstediğim komutları ve işaretleri yapmakta zorlanıyorum. Mesela @ işareti nasıl yapılıyor bu klavyede. 2 nin üzerinde görünüyor da yabancı klavye ayarındaylen oluyor sanırım.
  2. FORVAN

Türkçe klavye tavsiyesi

Hayırlı geceler beyler. Konu şu ki senelerce mekanik klavye kullanan biri olarak daktilo sesinden sıkıldım. Şuan aktif Aula F75 kullanıyorum ancak hem Türkçe karakter olmaması, hem de bu ses ve tepkime olayı beni baydı. Sizlerden isteğim bildiğiniz ortalama boyutta, sessiz, basımı rahat Türkçe...
  3. FORVAN

Wraith vx mouse arıza

VXE R1 Mouse aldım birkaç ay oldu sol click çalışmıyor. basılı kaldı.
  4. FORVAN

PC m2 SSD değişimi yardım1

PC SSD değişmek istiyorum. 1 tane M2 yuvam var. Eskisini çıkarıp yenisini taktığımda herhangi bi sorunla karşılaiır mıyım. Windows tekrar kurmam gerekiyor sanırım. Key cpu da mı gömülüydü. Neyle karşılaşırım bilgi verirseniz makbule geçer
  5. FORVAN

Monitör değişimi tavsiye

LG ultragear 27 inç pvot özellikli fhd 144 hz monitör kullanıyorun gs olması lazım tam kodunu hatırlamıyorum. İyi bir monitör ve hiç teknik sorun yaşamadım. Gözlerimi yoruyordu ama parlıklık ayarlarından sonra biraz daha iyi geldi. Biraz da ghosting oluyor oyundan mı ekran mı emin olmamakla...
  6. FORVAN

Fırsat Laptop Önerisi

Beyler bayanlar merdivenden yürüyenler. Ay çıkmadan varsa kampanyalı alınabilir laptop almak isterim. Ortalama sistem de olur üst düzey olup fiyatı uyguna düşmüş fırsat ürün de. Önerilere açığım. Yol göstermenizi rica ederim. bütçe olarak net değilim ama 50K lara çok çıkmak istemem taksit imkanı...
  7. FORVAN

❌İndirim Bitti! Indirim Fifine Ampligame A6T MiKROFON Yayıncı USB Mikrofon Seti

Mikrofon ihtiyacı olanlar en iyi f/p olabilir . https://www.hepsiburada.com/fifine-ampligame-a6t-twitch-youtuber-gamer-tiktok-yayinci-usb-mikrofon-seti-pm-HBC00002LR28C
  8. FORVAN

F/P mikrofonlu kulaklık önerin pls

Beylar bayanlar merdivenden kayanlar. Bana indirimde yada f/p mikrofonlu kulaklık lazım. Mikrofon önceliklidir, ses kesinlikle iyi olmalı. Kulaklıkta ek özelliğe gerek yok sağlam olsun yeter
  9. FORVAN

Öneri Aula F75 klavyem için Upgrade önerileri

Aula f75 klavyem eski hissiyatı vermiyor. Uyumlu önerdiğiniz switch var mı? Ayrıca türkçe keycaps bakıyorum.
  10. FORVAN

Ofis için klavye önerisi

Dostlar ; ofis kullanımına uygun klavye arıyoruz. Eğer tek usb li mouse ve klavyeli model varsa o da uyar. Mesela logitech mk295 sessiz kullanıyoruz ama fazla hızlı pil tükettiğinden farklı model arayışındayız
  11. FORVAN

Çin den Mouse alınır mı?

Dostlar , son zamanlarda gündemde olan ajazz 139/159 veya attackshark x3/x6 ürünleri alınır mı sizce? Kullanan var mı? Yada başka mouse öneriniz var mı?
  12. FORVAN

Anakart ve ekran kartı sökme

Eski masaüstü bilgisayarı söküp temizleyip yeni bileşenler eklemek istiyorum fakat Ekran kartını bi türlü sökemedim. Söke’te bastırıyorum ılmıyor çeliyorum olmuyor. Bi bide vardı dış kısımda onu söktüm hala yapışık nedir bunun trick i. Ekran kartı ati Radeon 4000 anakart Gigabyte h 55m ud2h
  13. FORVAN

MSI PRO h610m-e DDR5 yerine hangi Anakart?

Genelde sistemleri H610m e gibi giriş seviyesi anakartlar ile topluyorlar. Bende öyle bir sistem aldım. Şuan idare ediyorum ama değiştirmek istersem diye hangi anakartları tavsiye edersiniz? Fiyatı uçuk olmaması kaidesi ile şartlar: DDR5 desteklemesi Gen4 ssd yeri desteklemesi...
  14. FORVAN

YÜKSEK AYARDA OYUNDAN ATMA (WİTCHER 3)

SENE SONU KAMPANYASINDAN YARARLANMAK İÇİN BİLİNEN BİR FİRMADAN SIFIR PC TOPLADIM. DONANIMI : MSİ RTX 4060Tİ 2X OC GPU İNTEL İ5 13400F CPU MSI PRO H610M-E DDR5 ANAKART 16X2 KİNGSTON 5600MHZ RAM WD 1TB SSD...
Geri