Arama sonuçları: *

• Users: disguise
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Ramazanda gym'e gitmek

selamin aleykum. spora yeni basladim ramazanda da ara vermeden gitmek istiyorum ama güncel olarak buna uyan bi spor programim yok onerebilir misiniz?
  2. D

2-4k arasi monitor onerisi

AOC AGON 24G42E 180hz monitor kullaniyorum bunun yanina 2. monitor olarak bir sey önerir misiniz butce 2-4 arasi tesekkurler simdiden
  3. D

Protein tozu onerisi

merhaba bir sure once spora basladim. protein acisindan eksiklik cektigim icin creatin ve whey protein arayisindayim. eger varsa indirim tarzi bir sey linklerseniz cok iyi olur. tesekkur ederim
  4. D

İncehesap yavaşlıgı.

Gaming gecesinde (22 agustos) sistemlerden birini aldim ve hala fatura kesilmemiş. bu yavaşlık ozellikle benim sansima mi yoksa sistem alan diğer arkadaşlar da aynı şeyle mi karşılaştı?
  5. D

Hangisini tercih etmeliyim?

merhaba arkadaslar. monitor alacagim fakat sectigim 3 monitor arasında kaldim hangisini tercih edecegimi bilmiyorum. https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-23-8-legion-r24e-0-5ms-180hz-full-hd-ips-gaming-monitor.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel...
  6. D

3-5k arası monitor onerisi

Merhaba. sistemi hallettim monitor kaldi lol valo tarzi oyunlar oynuyom hikayeli oyunlar da oynarim ona gore oneri yapar mısınız? teşekkürler
  7. D

Hazir sistem ikilemi

https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/?hsu=2467884,2480187,2467890,2467893,2468097,2468187,2467905 - https://www.incehesap.com/sharpen-silver-tavsiye-sistem-fiyati-45562/ meder goldu aldik ozellestirip ama sharpen silver dikkatimi cekti iade edilip gecilir mi?
  8. D

35k butceyle hazir sistem onerisi

Merhaba baslikta yazdığım gibi butcem 35k ama 40k civarina da cikabilirim. taksit secenegi olan bi sistem ariyorum yardimci olursaniz sevinirim
  9. D

Mobil icin kablolu kulaklık onerisi

merhaba. baslikta yazdığı gibi mobil icin kablolu kulaklik ariyorum. genellikle discord voice icin kullanilicak butce 1k civari tesekkurler simdideen
  10. D

Kablolu kulaklik onerisi

merhaba. telefon icin discord seslide kullanabilecegim sesi guzel ve "tok" veren kulaklik onerisi arayisindayim. simdiden tesekkurler butce 1k civari
  11. D

Qqq)

merhaba. sesimi "tok" ve anlasilabilir cikaran kulaklik onerisine ihtiyacim var simdiden tesekkurler oneri icin
  12. D

Nothing kulaklık önerisi

nothing markasina ait kulaklik onerir misiniz
  13. D

Bluetooth kulaklik onerisi (kulak içi)

Merhaba. karsiya "tok" bir ses veren mikrofona sahip kulaklik ariyorum genel olarak hibrit kullanim icin ama "tok" detayi onemli 😄
  14. D

Nothing Phone 1 alinir mi?

Merhaba bir suredir. 15k altında olan bir telefon arayisindayim. ve Nothing phone 1'i kesfettim sizce bu fiyata bunu tercih etmem okey mi
  15. D

Cs go akıcılık sorunu

merhaba yeni bir pc aldim 4070 super ekran kartim ryzen 7 9800x3d islemcim var ve monitorum 360hz. ama cs go oynarken akıcılık sorunu yasiyorum cozum uretebilir misiniz
  16. D

Bu pc ne kadar eder?

mainboard= Asus TUF Gaming b560m plus cpu = intel core i5 11600k 11th sivi sogutma = rampage helios c1 siyah 120 1x120mm gpu =asus phoenix 1660 super oc ram = xpg 8gb gammix x2 kasa = performax trinity guc kaynagi = fsp-fsp 500w guc kaynagi ssd = sandisk ultra 3d 500gb m2 ssd (2400mb okuma/...
Geri