Arama sonuçları: *

• Users: Doxmaxima
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Doxmaxima

Discord çöktü girilmiyor

Discord girilmiyor herkestemi böyle
  2. Doxmaxima

Instagram İnstagram pc uygulaması ve web sitesi için ses ve süre çubugu eklentisi

PC üzerinden Instagram kullananlar için ses ve zaman çubuğu eklentisi geliştirdim. Google Web Mağazası'na yüklemek ücretli olduğu için bu eklentiyi, kullanmak isteyenlerle buradan paylaşmaya karar verdim. Görünüm İndirme Linki https://github.com/QDoxmaximaQ/instagram-ses-zaman-bar Kurulum...
  3. Doxmaxima

Öneri Max 25 bine alabileceğim her yönden avantajlı tablet

25 bin para sınırım var hem klavyesi hemde kalemi olması şart bu fiyatla çoğu yönden iyi olan hangi tabletleri alabilirim
  4. Doxmaxima

Open Ai Sora 2 Free Invite Code

RY7QWJ 1N50Y9
  5. Doxmaxima

Open ai yeni çıkardığı sora 2 invite code lazım

open ai yeni çıkardığı sora 2 invite code lazım ama bulamadım discordan da doğrulama yerinde takılı kaldım sunucuları dolu olduğu için doğrulamayı kapatmışlar elinde fazladan kod olan yada discorda open ai katılmış olan kişiler rica etsem bana kod yolayabilirmi
  6. Doxmaxima

Fantech shooter 3 sarj nerede yazıyor

bugun aldım yeni driver falan indirdim ama pil yüzdesini falan göremedim pil yüzdesini nereden öğrenirim yada alternatif bir uygulama falan varmı
  7. Doxmaxima

Pc için gamepad önerisi

1k-2k arasi bütçem var pc gamepad almak istiyorum. Tuşlar ve joystick yumuşak olucak kablosuz olucak bide titreşim olucak bir gamepad önerisi varmı?
  8. Doxmaxima

Çözüldü✓ Chrome bir site açıken alt+tap atığımda o siteden 5 6 tane çıkıyor

Chrome bir site açıken alt+tap atığımda o siteden 5 6 tane çıkıyor ve sorunun çözümünü bulamadım.
  9. Doxmaxima

Discord bir süre sonra siyah ekrana geçiyor

Discord yaklaşık 30 dakika işlem yapılmadan açık kaldığında ekran siyah oluyor. Nedenini bilmiyorum. Uygulamayı kapatıp tekrar açınca düzeliyor. Bu sorun son gelen güncellemeden sonra ortaya çıktı.
  10. Doxmaxima

Çözüldü✓ Türktelekom modem 2.4G hız sorunu

Modemin 2.4 GHz bandına bağlandığımda internet hızı aşırı derecede düşüyor. 5 GHz bandına bağlıyken 50 Mbit, 2.4 GHz bandında ise 12-13 Mbit hız alıyorum. Sorun nerede?
  11. Doxmaxima

Çözüldü✓ Oyun oynarken kabloyu kontrol et hatası

Fotoğraftaki gibi hata alıyorum, nedeni nedir acaba? Kabloyu kontrol ettim ama nedenini bulamadım.
  12. Doxmaxima

(Çözüldü)Supercell gmail aboneliğinden çıktığım için doğrulama Kodu alamıyorum

Supercell gmail aboneliğinden çıktığım için doğrulama Kodu alamıyorum. Destek olarak supercell yazdım ama cevap gelmedi bilen kişiler nasıl yapıçağımı söyleyebilirmi
Geri