Arama sonuçları: *

• Users: tevfoo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

20 bin TL 2k Monitör Önerisi

Merhaba dostlar, Daha önce 10k bütçe için bi post atmıştım ama kararsız kaldığımdan hala alamadım, bu yüzden bütçeyi yükseltip önerilerinizi almak istiyorum. Çoğunlukla simulasyon oyunları için kullanılacak. Bütçe konusunda 20 bini aşamıyorum. Aradığım özellikler, 2k, 27 inç, en az 400 cd/m2...
  2. T

Hangi 2k monitörü almalıyım?

Merhaba dostlar, 2k, en az 165 hz, IPS olacak şekilde bir monitör arıyorum maksimum 12-13 civarına, sizce aşağıdaki seçeneklerden en iyisi hangisi olur...
  3. T

R5 7500F 4070 SUPER sisteme kasa psu önerisi

merhaba dostlar, ileride işlemciyi x3dlilere yükseltmeye planladiğim için üstünde 3 fan destekleyen bir kasa-psu kombinasyonu ariyorum, şu an bulduğum zoko kasa + corsair 750rne kombinasyonu 6200 TL civarına geliyor bana biraz pahalı geldi. 4-5 bin lira civarına nasıl bir kombinasyon önerirsiniz?
  4. T

22.000 TL bütçe ile ekran kartsız sistem önerisi

Merhaba dostlar, 22 bin lira civarına ekran kartsız Ryzen 5 7500F ve 32 GB ramli bir sistem toplamayı düşünüyorum, nasıl bir sistem önerirsiniz? Bir süre kendi ekran kartımı kullanacağım.
  5. T

57 bin bütçeyle sistem önerisi

Dostlar merhaba, Sadece kasa için 57 bin liralık bütçem var bunu aşmam mümkün değil pek, RTX 4070 TI SUPER ve AMD işlemci öncelikli olarak nasıl bir sistem önerirdiniz?
Geri