Arama sonuçları: *

• Users: submititle
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. submititle

Ekran Kartsız PC Toplama

İhtiyaçlarım şu şekilde: Yüksek ram ve mhz kapasiteli min. 16 max 32 gb ram. Ekran kartsız ekrana görüntü verebileceğim bir işlemci modeli. Mümkünse son nesil yüksek ghz değerinde Hava soğutmalı kasa min 1tb ssd Teşekkürler
  2. submititle

Vatandan Airpods aldım, sınırlı garanti diyor??

Selam bugün Vatan PC den airpods aldım, kurulumunu yaptıktan sonra sınırlı garanti yazdığınızı ve garantinin 31.01.2027 tarihinde biteceğini gördüm. Normalde 05.09.2027 olması gerekmiyor mu? Haziran ayında macbook almıştım onda tam olarak bahsettğim gibi tarih. Tam 2 yıl? Ne yapmam gerekiyor?
  3. submititle

Disk kilidi önerisi (Uygun Fiyat Maks Performans)

Selamlar, yeni motorum için disk kilidi bakıyorum. Uygun fiyatlı (maks 2000) ve yüksek performans bir cihaz lazım. yüksek desibel ses çıkarabilmeli. kaliteli markaların önerilerini bekliyorum.
  4. submititle

Bluetooth Yaka Mikrofonu Önerisi (Profesyonel)

Selamlar, Bir dijital projede kullanmak üzere Bluetoothlu bir yaka mikrofonu arıyoruz. Piyasayı yokladıktan sonra dji markasının birçok marka ve influencer tarafından kullanıldığını gördüm. Fakat... Bu markanın farklı farklı modelleri var ve aralarında da fiyat uçurumu var! Bu marka...
  5. submititle

Kuba Superlight125 Motor Alacağım (Öneri/Tavsiye) (vutututu)

Merhaba arkadaşlar, Motosiklete yeni başlıyorum ve chopper tarzı bir motor kullanmak istiyorum. Başlangıç seviyesinde bir motosiklet almayı planlıyorum. Ancak arabalardan anlamadığım gibi motosikletlerden de pek bilgim yok. İkinci el bir motor alacağım, fakat nelere dikkat etmem gerektiği...
  6. submititle

97. Akademi Ödülleri (Oscars 2025) sahiplerini buluyor

97. Oscar Ödülleri, bu gece düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşecek tören, 2 Mart’ı 3 Mart’a bağlayan gece TSİ 03.00’te başlayacak. Ünlü isimler, kırmızı halıda TSİ 02.30’dan itibaren boy gösterecek. Bence Conclave yılın en iyi filmi olacak...
Geri