Arama sonuçları: *

• Users: emir123-
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Monitörün hzi değişmiyor

Merhaba arkadaşlar dün monster aryond a32 modelini aldım fakat DP ile bağlanıyorum 75hzden çıkmıyor ekran kartım asus rog strix rx570 8gb adama sorduğumda ben 2060 ile 165 alıyorum dedi ben şuan alamıyorum ekran kartından mıdır acaba işlemcim de ryzen 5 2400g
  2. E

PC’ye ethernet kablom takılı ama internet gelmiyor

Selamlar arkadaşlar bugün pcnin bakımını yaparkene ethernet kablosunu çıkardım geri taktığım da ise internet vermemeye başladı ilklerde tanımıyordu kabloyu tanıdıktan sonra da internet vermemeye başladı internetten baktığım çözümler olmadı ethernet kablom biraz eski ondan olma ihtimalı var mı ...
  3. E

Attack shark r1 sorunu

merhaba arkadaslar yakın zaman da attack shark r1 modelini aldım yurt dısına cıktım mouseı denedim dongle bluetoothla calısmıyor sadece kablo driverını kurdum kabloyu cıkarınca device sleep uyarısı alıp mouse kitleniyor satıcı ile konustugumda bana bana yollamamı söylüyor yazılımsal bise varmıs...
  4. E

Yardım Game power bull t10 halen alınır mı nasıldır ?

Merhabalar arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar yeni bir monitör alma arayışındayım önüme game powerın monitörü düştü fiyatına göre özellikleri iyi geldi bana inceleme videoları izledim sonuçlar güzel eğer kullanan varsa bana bilgi verirse sevinirim teşekkürler
Geri