Arama sonuçları: *

• Users: Vanilyaaa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Çözüldü✓ whea_uncorrectable_error mavi ekran hatası

Bilgisayar belirli bir süre açık kalıyor boştayken kolay kolay mavi ekran vermiyor fakat Rise Online girdiğim zaman genelde 1 saat veya daha kısa bir süre içerisinde mavi ekran hatası alıyorum WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR. Öncelikle şunu belirtmek isterim. M2 NVme Ssd aldım ve bu sorunu sadece m2...
  2. V

Ryzen 5 3600x İşlemci Hızı

Selamlar Herkese , Ryzen 5 3600x işlemcim var ve Cpu kullanımı %1 olsa bile 4.2 Ghz'lere kadar yükseliyor ve bu durumdan dolayı sistem boştayken bile 50 60 derecelerde geziyor işlemci sıcaklığı. Sizce CPB kapatmalı mıyım? yoksa bu ısı değerleri normal mi. CPB kapattığım zaman sistem boştayken...
  3. V

Lol de Işınlanma Sorunu

Selamlar, sistemimi alalı 1 hafta oluyor. LOL'de normal FPS sınırını kaldırdığımda 350+ FPS alıyorum ancak her sağ tıka bastığımda karakter ışınlanıyormuş gibi görünüyor. Bir yerden bir yere uçuyor yani. Ping konusunda sıkıntım yok sabit 15 ms oynuyorum. 144 FPS'ye sabitlediğimde bu sorun...
  4. V

Ram Önerisi

Herkese tekrardan Merhabalar , Bütün sistemi topladım sıra geldi ramlere şimdi kafamda 2 soru var. 1. Soru 3000 Mhz ile 3200 mhz arasında cok fazla fps farkı olur mu? 2. Soru 700 Lira Bandında Önerebileceğiniz ram var mı 2x8Gb
  5. V

PSU/Kasa Önerisi

Selamlar Herkese , Yeni bir sistem topluyorum bütün parçalarım hazır fakat psu ve kasa için kararsız kaldım. Sistem Bilgileri : Sapphire Nitro + Special Edition Rx 580 8 Gb Oc Ekran kartı , 8x2 16gb 3200 Mhz Cl16 Ramler , Ryzen 5 3600x İşlemci , Gigabyte b450m s2h anakart. Bu sistem için...
  6. V

Msi Rx 580 8 Gb Oc vs Sapphire Rx 580 Nitro + 8Gb Oc

Arkadaşlar şuan ikisi arasında 100 liralık bir fark var sizce 100 lira daha verip nitro + almalı mıyım? Msini kartı indirimde şuan %13 1541 Lira Diğeri de 1649 Lira.
  7. V

Yayın yapmak için gerekli internet up&down ne kadar olmalı

İyi aksamlar sevgili donanım arşivi sakinleri. Size şöyle bir sorum olacak Twitchte yayın yapmak için gerekli internet upload ve download ne kadar olmalı. Maddelere ayırıp soracağım buna göre cevap verirseniz çok güzel olur 1) Yayın yaparken uploaddan giden internet kotayı etkiler mi? 2)...
  8. V

Ekran Kartı Hakkındaki Fikirleriniz.

MSI GeForce GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı vs MSI RX570 Armor OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı. Bu 2 Kart arasında sizce performans olarak hangisi daha iyidir?
  9. V

R5 2600 vs i5 9400F

Bu 2 işlemci arasında kaldım. Ryzen mi Intel mi? . Fiyat performans olarak önerebileceğiniz diğer işlemcilere de açığım.
Geri