Arama sonuçları: *

• Users: Pukican
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Pukican

5060 Ti ile hazır sistem önerisi

Merhabalar bana 5060ti li bir hazır sistem önerebilir misiniz?. Sistemin amacı oyun oynamak aklımda en az 1tb ve 32gb ram var uzun ömürlü olsun istıyorum https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/ kendim bunu buldum yine forumdan ama fiyatı artmış Önerileriniz için...
  2. Pukican

Ekranlı yüksek performans sıvı soğutma önerisi.

Merhaba Hyte Y70 kasa içinde Asus tr120 fanlar ile birlikte 9800x3d ve 5080,5070ti için sıvı soğutma alacağım. Kendi fanlarımı takacağım ama kendi fanları ile karşılaştırabilirim ekranlı hiçbir modeli bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. 6 hava girişi AİO ile birlikte 4 hava çıkışı olacak.
  3. Pukican

Yan monitör tavsiyesi.

Merhabalar ben 27inç ana monitörümün yanına bir yan monitör bakıyorum . Yan monitörde sadece bide , discord , Spotify gibi uygulamaları kullanacağım. Ana isteğim küçük boyutlu olması , 24inçten küçüğü varsa sevinirim. Monitörü dikey kullanmayı düşünüyorum bu sebeple çerçeveleri çok kalın olmazsa...
  4. Pukican

Speed VS Hybrid mouse pad

Merhabalar ben X-Raypad obsidyen skatezler ile mouse pad alacağım , Wratihde bulunan https://wraithesports.com/products/esptiger-mousepad-chuan-yun-mavi ürününü beğendim. (Mavi alacağım mousepadi). Ama mousepad full speed, skatezlerde hızlı. Mikro düzeltmeler de sorun çıkartır mı sizce. Yoksa...
  5. Pukican

Yüksek performans için sıvı soğutma önerisi

Merhaba ben yüksek düzey sistemim için kaliteli bir sıvı soğutucu bakıyorum RGB olmasını istiyorum bütçe esnek ama parasına değer bir ürün olsun. Bide alacağım sıvı soğutucu ya fan olarak Asus Tuf Tr120 fanları takacağım
  6. Pukican

%75 Kaliteli klavye önerisi

Merhaba ben kaliteli bilindik ve switch seçeneği olan 75 klavye arıyorum kod yazıp oyun oynayacağım linear swtich arıyorum aklımda akko 5075B var hem swtich seçeneği fazla hemde iyi duruyor ama daha iyi fiyata daha iyi özellikte klavye biliyorsanız çok iyi olur rekabetçi oyun oynamaktayım yada...
  7. Pukican

X870 Tomahawk ram MHz uyumuluğu

Merhaba ben bu ram MHz işlerinden hiç anlamadım x870 Tomahawk anakartım var ve kanallar 1.1 8400 1.2 6400 2.1 6400 2.2 4800 MHz 1.2 ile 2.2 önerilen slotlar bu slotlara dual kit ram taksam 4800 mi çalışacak 6400 mü yoksa tek ram alıp 8400 e mi takmak mantıklı Birde uygun 36 veya 48 GB ram...
  8. Pukican

Yüksek kalite RAM önerisi

Merhabalar bende MSI x870 Tomahawk Wifi modeli anakart var bu anakarta uyumlu ram bakıyorum sistemim üst düzey bir sistem aklımda 48 veya 36 GB var oyun oynuyorum az birşeyde yazılım var çok bilgim yok siyah renk arıyorum rgb olursa iyi olur birde kanalların biri 8000 geri kalan 6400 çalılıyor...
  9. Pukican

Yüksek kalitede M2 SSD önerisi

Merhabalar sistemin için yüksek kalite M2 SSD bakıyorum MSI x870 tomahawk modeli anakarta sahibim aklımda Samsung 990 pro var dramlı ve uzun süre kullanım için ne önerirsiniz 7k üstüne çok çıkmak istemiyorum
  10. Pukican

Rtx 5070 Ti vs Rx 9070 Xt

Merhabalar 2 gün öncesine kadar Rx 9070 ekran kartı alacaktım fiyat 40K ama bu gün tesadüfen Galax 5070 Ti Ex ın 42K olduğunu gördüm normaldede galaxtan alacaktım sizce Nvidia tercih edilirmi
  11. Pukican

Rx 9070 XT PCI express 4 ile çok yavaşlama yaparmı ?

Dikey gpu riser kablom PCI express 4 ekran kartı PCI express 5 olarak çıkmış riserla kullansam performans düşüşü olurmu 1742300755 Riser hyte bu atara
  12. Pukican

Yüksek düzey kasa için fan önerisi

Kasanın içine yüksek kalitede 4 Argb 3 rfb siz fan arıyorum önerileriniz nelerdir
  13. Pukican

Yüksek düzey güzel bir kasa yanınada fan önerisi ?

Güzel bir kasa ve yanına kasayla uyumlu fan bakıyorum da aklımda Hyte y70 var ama ona alacak fan bulamadım o yüzden güzel öneriler çıkarsa sevinirim
  14. Pukican

Bu zamanda kaliteli bir PSU ile hala ups gerek varmı?

Merhabalar sistemim için kaliteli bir 1000W PSU alacağım ve sisteme akım kormalı priz takılı o çok önemli değil zaten. Oturduğum yerde elektrik kesintisi fazla olmuyor ama olunca git gel git gel hızlı hızlı oluyor sizce UPS gerek varmı dosya kaydolmadı felan umrumda değil açıkcası
  15. Pukican

Rx 9070 XT ve Ryzen 9900x için PSU önerisi

Merhabalar ekran kartı olarak kesinlikle Rx 9070 XT alıcağım aklımda Sapphire nitro var. İşlemcim ise Ryzen 9 9900x yada 9800x3d alacağım ama PSU konusunda kararsız kaldım Gold ve ATX 3.1 olsun istiyorum beni ileriye yönük taşısın bütçe çok fark etmez ama aşırı pahalıda olmasın ne önerirsiniz
  16. Pukican

Hangi marka Rx 9070 XT alınmalı

Merhabalar ekran kartı olarak amdnin yeni çıkardığı Rx 9070xt alıcağım fiyatı inince alacağım . Anakartım MSI x870 tomahawk modeli buna hangi marka ekran kartı almalıyım Asus düşünüyorum ama gigabyte da iyi duruyor Sapphire nitro asıl amacı da am rengi tuhaf biraz ama iyi olursa onu alırım Son...
  17. Pukican

Öneri Hyte Y70 kasa için yüksek kalitede fan önerisi ?

Ben bu ay içinde Hyte y70 modelini alacağım içine 7 tane fan lazım. 6 giriş 2 çıkış şeklinde. Bana 70cfm üstü kaliteli uzun ömürlü ve 600-850 TL arası fanlar lazım. Aklımda şuan sadece Corsair markasının rs120 modeli var manyetik rulman bu model ihtiyacımı giderirmi daha iyisi varmıdır...
Geri