Arama sonuçları: *

1. acaglarcevik

Yeni mikrofon için ses kartı önerisi

yanmai micpro x2 isimli mikrofonu bugün satın aldım eve geldim kurdum ama malesef seste cızırtı var bilen arkadaşlarıma sorduğumda ses kartı lazım dediler bi ses kartı önerir misiniz yada usb ses kartı usb ses kartı daha pratik olur aslında ama pek anlamıyorum ses işlerinden bir öneri alabilir...
  2. acaglarcevik

F/p mikrofon önerisi

maksimum 1000 tl ye mikrofon önerisi yapabilir misiniz çok profesyonel olmasına gerek yok dc valo falan için ama kendi arayüzü olursa mikrofonun sevinirim
  3. acaglarcevik

Rx 580 2048sp fan hızını 0 yapmak

msı afterburnerdan fan hızı yüzde 25 altına inmiyor neden acaba dün iniyordu bugün indiremedim yardımcı olabilir misiniz 1743231206 çözdüm arkadaşlar fan ayarlardan zero curve bilmem ne ayarını açtım oldu yapamayanlar için
  4. acaglarcevik

Ekranda Çizgiler ve Driver Sorunu Çözümü

Oyun açık değilken falan yani soğuduğu zaman ya da yük altında değilken ekrana çizgiler geliyor sapıtıyor bir driver hatası veriyor yazılımdan şu an bunu yazarken arkada FurMark açık kapanmaasın diye nasıl çözebilirim sadece bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  5. acaglarcevik

Yeniden başlama sorunu olan sitemde sıkıntılı parçayı bulmak için yardım

Arkadaşlar önceki açtığım konudan da probleme ulaşabilirsiniz ancak problem şu bilgisayar açılıyor belli bir süre sonra kapanıyordu YouTube a falan bile girebiliyorum 30 saniye 1 dakika sonra ortalama kapanıyordu bende format atayım windowstadıe belki de problem dedim format USB sini taktım...
  6. acaglarcevik

PC Sürekli Yeniden Başlıyor: Yardım İstiyorum

PC'ye Windows kurmaya çalışıyorum sürekli yeniden başlıyor durduk yere çıldıracağım artık bir el atın bilgili arkadaşlar BIOS'ta iken sorun yok yeniden başlamıyor asla yeni kurduğum Windows'ta da aynı sorun vardı yeniden başlıyordu format atayım dedim onu da atamadım diskparttan clean attım...
  7. acaglarcevik

Ekranda Çizgiler Görüntü Sorunu

3 gün önce aldım kurulumda böyle bir sorun yaşadım driver'dan mı kaynaklıdır HDMI ile ekran kartı üzerinden görüntü alıyorum lütfen acil yardım edin
Geri