Arama sonuçları: *

• Users: moz1lla
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bu sistemi kaç w psu besler

hem işlemci hem de ekra kartını yükte kullanadagım. parçalarda uyumsuz olan var mı 3 5 tl fazla ver bunu al daha iyi olur dediğiniz parca varsa önerilere açığım
  2. M

Qcy melobuds pro sesi az çıkıyor

Eşeklik edip yorumlarda şayomi telefonlarda sesi az çıkıyor denmesine rağmen aldım. Çözümü var mı bunun sanki yüzde 60 70 civarında sesi varmış gibi. Xiaomi mi 15 pro Ben istiyorum ki basslar kulak mememi oynatsın varsa öneriniz Bluetooth kulaklık yorumlara açığım. İadesi oluyor mu alalı 3 5...
  3. M

Xiaomi telefonda blt kulaklığın sesi az geliyor

Mi 15 pro kullanıyorum. Az önce qcy melobuds pro satın aldım ama sesi az geliyor çözümü nedir bunun
  4. M

Binadan garip sesler geliyor yardım

beyler 2 3 sene önce banyonun menfez kısmından matkap sesine benzer titresim sesi geliyordu. 3 5 ay devam etti kesildi. Komsuya sorunca ses duymadıgını söyledi. 2 3 gündür zangır zungur titriyor bu saat oldu hala arada bi titriyor ne olabilir bu ses veya titreşim
  5. M

Tizleri kısıp bassı ve vokali arttırmak istiyorum

tizlerin seviyesini en düşükte tutup bassı arttırmak istiyorum. hangileryle oynamam gerekiyor 1742000108 yazan eden olmayınca geminiya sordum böyle bir ayar verdi deneyelim bakalım
  6. M

Bu kasa mt2de 50üzeri client açar mı

Parça uyumu nasıl? şunu değiştirsen daha iyi olur dediğiniz parça var mı
  7. M

Telefonu pc olmadan direkt monitöre yansıtmak

Başlık mümkün mü arkadaşlar? :D samsungun dex modu gibi bir şey arıyorum. Telefonum şayomi mi 15 pro usb 3.2 destekliyor. Monitör ise acer SA200ABİ
  8. M

Kafayı yersin! Vodafone sınırsız mobil veri fiyatı

2024 mayıs ayında hızı 5mbs olan Vodafone red lite paketini aldım ve saniyede yaptığı indirme hızı 650kbs. Aldığım günden beri red max paketini gelmesini bekledim ve geldiği fiyata bakın arkadaşlar almalı mıyım 1 ay sonra taahütüm bitiyor. Red max paketinde galiba hız kotası yok normal mobil veri
  9. M

Yardım Ikiz hat ile ilgili yardım

Mi 13 direnç kayıtlı ve mi 15 pro kayıtsız olmak üzere iki cihazım var. 2. hattı çıkarsam ve aralarında sadece uçuş modunu açarak geçiş yapsam mi 15 pronun 8 ay kullanım süresini etkiler mi ?
  10. M

Linkteki kulaklık wifi kullanarak mı sesi aktarıyor?

https://www.epey.com/kulaklik/xiaomi-buds-5-pro-wi-fi.html wifi özelliği ne işe yarıyor. Malum bt yüksek veride yetersiz kalıyor. Telefondan bağlantı noktası açıp kulaklığa öyle mi bağlanacak?
  11. M

Kaliteli mikrofonlu Bluetooth kulakiçi

Sahada çalışırken kullanabilecegim, karşı tarafın sesini duyamıyorum ne dediğini anlamadmı demeyeceği bi kulaklık arıyorum. Rüzgarı gürültüyü kesmesi cok önemli silikonlu tercihimdir bütçede sıkınıtı yok
Geri