Arama sonuçları: *

• Users: ahmobaba
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Paramı Almaya Gitsen Dayak yermiyom

Selam arkadaşlar 4 gün bi yerde çalıştım patron çok kiziyodu çıktım o günün akşamı WhatsAppdan dedim bu ibana paramı atın cevap vermedi yarın paramı istemeye gitsem dayak yermiyim yüzde kaç ne yapmam lazım ne diyip almam lazım
  2. A

Kanadaya Abimin Yanına Nasıl Giderim

Arkadaşlar selam ben abimin yanına kanadaya gitmek istiyorum nasıl gidebilirim iltica mı kaçak mı aydınlatın lütfen orda baya bi tanıdık var bu arada akraba nasıl gidebilirim aydınlatın lütfen
  3. A

Mtal'a mı gitmeliyim mesem'e mi

Arkadaşlar Lütfen net şekilde söyleyin bahsettiğim mesemde yaşlısıda var gencide hangisi meslek için daha iyi mesem puansız alıyor mtal puanlı ve puanım yetiyor Ve hangisinde okul bitince ustalık belgesi dükkan açma belgesi gibi şeyler alabiliriz Ben mtal istiyorum ama en iyisi hangisi...
  4. A

Aynadaki Gibi miyiz Fotoğraftaki Gibi mi

Arkadaşlar ben aynadan kendime bakınca çok yakışıklıyım ama fotoğraf çekince çok çirkin oluyorum hangisi bizim gerçek halimiz insanlar bizi nasıl görüyor aynadaki halimiz gibi mi görüyor fotoğraflardaki halimiz gibi mi fotoğraf çekince sanki dövmüşler gibi ağzım yüzüm yamuk çıkıyor insanlar beni...
  5. A

Kaçak telefon ve orjinal arasındaki farklar

Farkları nelerdir
  6. A

Kaçak telefon nasıl alınır

Hangi sitelerden kaçak telefon alabilirim
  7. A

Kaçak telefon nasıl alınır

Merhaba arkadaşlar kaçak telefon satan siteler varmıdır güvenilir yada hangi sitelerden alabilirim
  8. A

Polislikte Dikiş sorun olurmu

Kafamın arkasında çok küçük bir Dikiş vardı ve şimdi geçti hatta ileriki zamanlarda sorun yaratır mı polislikte falan
  9. A

En İyi Lise Hangisidir

Yani Anadolu lisesi Mesleki Teknik ve Anadolu lisesi Meslek lisesi Felan şuan bunlardan hangisi daha iyidir
  10. A

Üniversite okumak mı liseden sonra çalışmaya başlamak mı

Hangisi daha mantıklı günümüz Türkiyesinde
  11. A

Mesleki Teknik Ve Anadolu lisesi

Mesleki Teknik Ve Anadolu lisesi nasıldır yani ne zamandan sonra iş başlar ne zamana kadar normal lise olarak devam eder Yani demek istediğim mesela 9. Sınıf düz lise gibi ders işliyoruz 10. Sınıfta öyle 11.Sinifta staj başlıyor Yani böylemi lütfen bana bilgi verin bide kız varmı lisede
  12. A

Mtal Mezunu Polis Olabilirmi

Mesleki Teknik Ve Anadolu Lisesi Mezunu biri polis olabilir mi
  13. A

Meslek lisesi Ve Mtal Arasındaki farklar

Aralarındaki farklar nelerdir mesela meslek lisesinden mezun olunca belgen oluyormuş bu mtal içinde geçerli mi yanj aralarındaki farklar nelerdir ikiside aynı mıdır
  14. A

25 Bin TL Kasa Önerisi Oyun İçin

Başlıktaki gibi oyun oynamak için 25 binlik kasa istiyorum
  15. A

Çözüldü✓ Çözüldü

Çözüldü
  16. A

Çözüldü✓ Çözüldü

Çözüldü
  17. A

24 inç monitör mü 27 mi

Oyun oynamak için monitör alacağım 24,5 inç mi daha iyi olur 27 mi Ekran çözünürlüğü:1920x1080 piksel Hz:240Hz IPS
  18. A

Kaç inç monitör alayım

Arkadaşlar 2 monitörün 2 Side aynı 240hz oyun oynamak için alacağım ne alayım
  19. A

Çözüldü✓ Bu Monitör iyi midir?

Konu çözüldü
  20. A

7 Bin TL telefon önerisi

7 bin TL telefon önerisi oyun için
Geri