Arama sonuçları: *

• Users: Buğra20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Valorant ın serverleri sorunlu mu ?

dostlar selamlar daha 5 dakika önce girdim normal şartlarda 13 ms civarı sabit alıyorum istanbul serverinde diğer serverlerde 40 50 60 arası değişiyor şuanda ise çok kararsız bir ping var 30 dan 200 e fırlıyor bir anda valorant ile ilgili mi bu sorun şuanda internetimi kontrol ettim gayet stabil
  2. B

GPU ve CPU kendini tam kullanmıyor

Selam dostlar valorant yada cs gibi fps oyunlarında ryzen 5 5600 ve rtz 3060 ti 8 gb sistemim 270 fps sabitlemek için gpu + cpu yüzde 20 25 30 civarlarında eş değer gezmekte makul bir sıcaklıkta ekran kaydı açtığımda ise donanım gereksinimi hali ile daha fazla olacak ve 270 fps...
  3. B

mousePad Makine de yıkanır mı

mousepad çamaşır makinesinde yıkanır mı sonra kurutmaya atsam zarar görürmü ? ciddi soruyorum yapıcam cevaplarınıza bağlı
  4. B

Emulator cihazı yapmak istiyorum yardım lazım

Dostlar selamlar başlıkta göre bildiğiniz üzere bir emulator cihazı yapmak istiyorum içinde arm tabanlı 8gen3 işlemcisi yada x elite işlemcisi olan çift analoglu ps vitaya benzemeyen ama güzel bir tasarım şeklinde olacak iş yazılım kısmında patlıyor donanımsal olarak zaten her şey hazır x elite...
  5. B

Windows 11 PRO Nasıl daha optimize hale getirile bilir :D

Selam dostlar ilk konum ile sizlerleyim ben kendimde uzunca süre araştırıyordum windows 11 pro kısaca win11 sorunlu optimizasyon ve performans anlamında bu zamana kadar düzeltmiş olsalar da bir çok şeyi ben hala yeterli seviye de optimize olduğunu düşünmüyorum bildiğiniz veya yapa bileceğimiz...
Geri