Arama sonuçları: *

• Users: kayracid
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kayracid

Yardım Colorful b650m ram uyumluluğu

Merhaba arkadaşlar geçen aylarda sistem toplamıştım ve bazı sıkıntılar yaşadım ve bu durumum ramlerden dolayı olduğunu düşündük konu linkini bırakıyorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/9070-xt-ariza.1088151/ Bu olaydan sonra ramleri iade ettim 1 hafta önce satıcı firma bi sıkıntı olmadığını...
  2. kayracid

Yardım Ddr5 amd destekli beyaz ram önerisi

Geçen haftalarda kendime yeni sistem topladım özenerek beyaz ve rgb olmasına dikkat ettim İlerde işlemcimi 9700x e yükseltmeyi planlıyorum İlk sistemimi topladığımda xpg 6400mhz cl32 beyaz rgb ramlerini almıştım ramlerden birinden görüntü alamadığım için iade talebi oluşturdum adamlar ikisini de...
  3. kayracid

Yardım 2k 240hz monitör önerisi

Yaklaşık bi aydır yeni topladığım sistemim için monitör araştırıyorum 2 seçenek arasında kaldım ve fikrinizi belirtmenizi istiyorum Tercihim 27 inch ve en az 240 hz olması Bütçem ise yaklaşık 10 bin lira kadar, peşin fiyatına taksit yaptırarak alıcam ayrıyeten Gündelik olarak fps rekabetçi...
  4. kayracid

Çözüldü✓ 9070 XT arıza

Merhaba arkadaşlar geçen hafta sıfır sistem topladım ve kurulumunu yaptım kendim Açılış ekranında anakart gözüktüğü zaman karıncalanma oluyor ve bilgisayar kendine 2 3 kere restart atıyor sonrasında girebiliyorum açıldıktan sonra bi sıkıntı olmuyor oyun oynayıp yükte testleri yapabiliyorum temiz...
  5. kayracid

Yardım Colorful b650 anakart görüntü alamıyorum

Merhabalar colorful battle ax b650m-white wifi v14 modelini kullanıyorum sistemimi yeni topluyordum ama görüntü alamadım bios update yapmam gerekiyor mu yardım edebilir misiniz
  6. kayracid

Yardım 9070xt pcie4.0 Riser kablo kullanımı

Merhaba arkadaşlar geçen hafta almış olduğum ekran kartı kitini performans kaybı yaşamadan kullanabilir miyim internette sadece 5090 için olan bilgiler var bi sıkıntı yaşar mıyım ?
  7. kayracid

Yardım Anakart Pci 5.0 desteği

Merhabalar arkadaşlar geçtiğimiz günlerde anakart ve ekran kartı aldım kendime galiba spama düşüyor söyleyemiyorum ismini dün çıktı ekran kartımın pci5.0 kullandığını donanımarşivi incelemesinde öğrendim ve anakartımın destekleyip desteklemediğini öğrenemedim kafam çok karıştı heyecanlıyımda...
  8. kayracid

Öneri Gpuriser kit önerisi (Dikey ekran kartı tutucu)

Merhabalar güncelde beyaz am5 sistem topluyorum bilgisayar kasamı çok heveslenerek aldım fakat türkiyede pci4.0 beyaz gpu riser kiti bulmak çok zor ve kasama uyumluluğu konusunda endişeliyim yardımcı olabilir misiniz (eğer siyah öneride bulunursanız pci4.0 destekliyorsa son çare sprey boyayla...
  9. kayracid

Yardım 9000 Serisi Ekran Kartları İçin Sapphire Satıcıları

Arkadaşlar merhabalar yaklaşık yarım saat sonra satışa çıkıcak 9000 serisi ekran kartlarında sapphire yetkili satıcısı bulamadım ilanlarda hep asus gördüm sapphire yetkili satıcılarını atabilecek var mıdır teşekkürler şimdiden
Geri