Arama sonuçları: *

• Users: otrayt3214
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Amazon'dan aldığım anakartı nasıl garantiye gönderebilirim?

Gigabyte anakartımı garantiye göndereceğim teknik servisi aradım Amazon üzerinden gönderin dediler ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
  2. O

Anakart ekran kartı yandı

Sabahtan beri sorunsuz çalışıyordu aniden ekran kartının sarı pinlerin olduğu yer ve anakartın ekran kartı PCI X16 portu yandı anakart alalı 3 hafta oldu ekran kartı 5 ay Amazon'dan aldım benim suçummu yoksa anakartı satanlarınmı Amazon'dan aldım telafi ederler mi acaba yardım eder misiniz...
  3. O

40-45k sistem önerisi

Parça parça almayacağım taksitle alacağım hazır kasa önerisi yapabilir misiniz?
  4. O

85k bütçe sistem önerisi

Sadece kasa kasada (Yapı Kredi için peşin fiyatına en az 3 taksit) ile alabilirim.
  5. O

Bilgisayar oyunlarda kasmaya başladı bir anda

Normalde böyle sorun yoktu ilk önce PUBG battlegrounds ta olmaya başladı sonra LoL de 50-60 FPS alıyorum PUBG battlegrounds 150 alırken 80 90 almaya başladım ve oyunlar takılmaya başladı ekran kartı işlemci anakart sürücüleri silip tekrar indirdim ama yine olmadı sıcaklıklarda sorun yok...
  6. O

2.500 TL'ye mouse önerisi

Bütçemin az üzerine çıkabilirim sadece. Palm grip şeklinde tutuyorum genelde. League of Legends, PUBG ve Valorant oynuyorum. Aklımda Razer Basilisk V3 X HyperSpeed var iyi mi? Başka mouse var mı?
  7. O

Oyuncu koltuğu önerisi

xDrive 15'Li Profesyonel Oyuncu Koltuğu vs Hawk Gaming Chair Fab v6 Kumaş vs Hawk Gaming Chair Fame Silver Kumaş bütçem 8k başka öneri varmı
  8. O

Monitörde ekran gidip geliyor

Günde bazen 2-3 kez 1 saniye gidip geliyor ama nadiren bazen ekran gidiyor. Köşede ve ortada çizgiler oluyor, monitörü kapatıp açınca düzeliyor hata çıkmıyor. Bu iki durum olunca ekran günde 2-3 kez gidiyor. Çizgili gitme sorunu birkaç günde bir.
  9. O

10.000TL televizyon önerisi

10.000TL bütçem var biraz üstüne çıkabilirim.
  10. O

I5 14400F Frisby FCL-F1322C yeter mi?

Hazır sistem aldım bu soğutucu kasaya dahildi yeter mi oynayacağım oyunlar RDR 2 Forza Horizon 5 CS:GO 2 Valorant League of Legends bu soğutucu yeter mi?
  11. O

58.500k sistem önerisi

Ekipmanlar: Mouse pad monitör kulaklık hazır sistem bakıyorum edit gibi işlerle uğraşıyorum.
  12. O

Palm grip kablosuz mouse önerisi

Bütçe 3000-4000 arası Elim biraz büyük ona göre bir mouse arıyorum.
  13. O

RTX 2080 Ti Gaming X Trio için termal macun önerisi

RTX 2080 Ti Gaming X Trio ekran kartıma bakım yapacağım, termal macun olarak ne önerirsiniz? Kalitesiz markasız bir termal macun ile bakım yaptım ancak 76 dereceye kadar çıktı, kaliteli güzel bir termal macun önerebilir misiniz?
  14. O

Endorfy Thock %75 Wireless vs akko monsgeek mg75

Bu iki klavye hangisi daha iyi? Batarya süresi 1.5 gün olsa yeter bana iyizico ile alacağım için 2K geliyor ikisi de hangisisi daha iyi olur ekstra Bluetooth adaptör almadan bu klavyeleri kullanabilir miyim yoksa almadan kullanamaz mıyım?
  15. O

2000TL Klavye önerisi.

%75 ve üstü boyutlarda klavye arıyorum 2K bütçem var.
  16. O

1800TL kulaklık önerisi

1800TL'ye kulak üstü mikrofonlu kulaklık arıyorum kablosuz olursa biraz daha iyi olabilir ekstra acaba bu adaptör ile sorunsuz kullanabilir miyim kablosuz alırsam?
  17. O

ARGB kontrolcü önerisi

Selam dostlar, https://www.trendyol.com/gameline/grand-premium-7x-argb-fan-kumandali-usb-3-0-gaming-bilgisayar-kasasi-siyah-p-928101062?boutiqueId=61&merchantId=1114072 bu kasayı almayı düşünüyorum ancak anakartımda ARGB kontrolcü desteği yok ARGB kontrolcü önerisi olarak ne önerebilirsiniz?
  18. O

3300TL akvaryum kasa önerisi

Selam dostlar, kasa almayı düşünüyorum ancak ne alacağıma karar veremedim anakartımda ARGB desteği yok kontolcü alsam bu sorunu çözer miyim ekstra?
  19. O

Logitech G410 atlas Spectrum alınır mı?

Bu klavyeyi gördüğüm anda aşırı beğendim ancak sormak istiyorum bu klavye alınır mı? Fiyatı uygun mu? Kronik sorunu var mı? Ayrıca idefixten alacağım bu satıcı güvenilir mi? Ona göre buradan alacağım: Logitech G410 Atlas Spectrum Gaming Klavye QWERTY (Russian/UK) - 920-007752 (T17189) - idefix
  20. O

70000TL beyaz sistem önerisi

Sadece kasa beyaz sistem istiyorum parça parça veya hazır sistem fark etmez.
Geri