Arama sonuçları: *

• Users: cagzcan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cagzcan

Arkadaşlar indirimli hazır sistem arıyorum. Bütçem 50-60 bin.

Arkadaşlar hazır sistem arıyorum. Bütçem 50-60 bin tl. Tek tek toplamak istemiyorum zahmetli iş ve toplamayıda bilmiyorum. Ondan dolayı hazır sistem olması önemli. Yayın açıyorum fivem ve arc raiders oynuyorum. Bana ne önerirseniz yardımcı olursanız sevinirim
  2. cagzcan

10BİN TL Oyuncu Koltuk Önerileri

Bütçen 10 bin tl. Günde 6-7 saat bilgisayar başındayım. Ses yapmayan rahat olan, sağlam, terletmeyen koltuk arıyorum önerilerinize açığım.
  3. cagzcan

SÖZDE İNDİRİM

13 Mayıs tarihinde bir youtuberın hazır sistem videosuna baktım izledim inceledim fakat sözde indirim 49bin tl veya 50bin tl olması lazım çok benzer bir hazır sistem incehesapta 47bin tl. Youtuber arkadaşlara sesleniyorum insanları dolandırmayın. Aylardır sözde indirimle sistem çıkarıyorsunuz...
  4. cagzcan

HyperX Cloud 2 Wireless Ayarları Yardımmm

Herkese merhaba cloud2 wireless kulaklığım var fakat dolby ayarlarını bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olucak var mı ? Dolby ayarlarının ss atsa yeterli.
  5. cagzcan

ModArt Pc Tavsiye Sistemleri

ModArt Pc nin tavsiye sistemleri çıkmış baya beğendim fiyat olarak da hazır sistem olarak şuan en mantıklısı gibi duruyor. Alıcılara şimdiden hayırlı olsun. 1745776481 https://www.crtgamestore.com/modart-v6 1745776825 Sadece taksit seçeneği olmaması kötü olmuş en azından vade farksız 3 taksit...
  6. cagzcan

İnce Hesap Gaming gecesi sistemi

https://www.incehesap.com/vortex-prime-tavsiye-sistem-fiyati-60388/ Bu sisteme ne diyorsunuz indirimsiz fiyatı 42bin tl indirimli fiyatı 37k olur gibi alınır mı sizce alınırsa ne güncellenmeli ?
  7. cagzcan

Steelseries Arctis 7P 5300TL

Trendyolda Steelseries Arctis 7P 5300 TL bence uygun ihtiyacı olan kaçırmasın.
  8. cagzcan

ALMANYADAN SİSTEM TOPLAMA

Abim Almanyaya gidicek ordan sistem toplatabilirim fakat Almanya mediamarkt olsun ordaki sitelere baktığımda burdaki piyasayla çok bir fark göremedim. Buna değer mi sizce ?
  9. cagzcan

lenovo Legion r25i 30 240Hz++ 9070 Ekran kartında darboğaz yapar mı ?

Arkadaşlar bende bu monitör var sistem düzmeyi düşünüyorum dizdiğim sistem 9070xt olucak büyük ihtimal bu monitörde bu ekran kartı darboğaz yapar mı https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r27fc-30-67b6gac1tk-27-0-5-ms-full-hd-curved-pivot-fiyati,640169127.html
  10. cagzcan

YAYIN AÇICAM BÜTÇE 50K

Arkadaşlar merhaba. Ekipmanlarım var. (Monitör, fare,klavye,mikrofon,kulaklık). Yayın açıcam yayınlarım oyuna yönelik olucak. Tavsiye sistem istiyorum. Hazır sistem linki de yollayabilirsiniz. Kendinizde toplayabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. cagzcan

HyperX Cloud II Wireless Ses Ayarları

Arkadaşlar bugün HyperX Cloud II Wireless aldım. Ses ayarlarını nasıl yapıcam ne yapıcam bilmiyorum. Bütün önerilere açığım yardımcı olursanız sevinirim. Ne indirmem lazım nasıl ayar yapmam lazım. Laptobum Monster abra a5 3050 ti. Yardımcı olursanız sevinirim.
  12. cagzcan

Çözüldü✓ 4K-6K Kulaklık Önerileri

Aklımda 3 adet kulaklık var. Steelseries Arctis Nova 5, Corsair HS80, Hyper Cloud II. Hangisini alsam arada kaldım veya sizin önerebilceğiniz kablosuz kulaklık varsa söyleyebilirsiniz. Yayın ve oyun için kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Geri