Arama sonuçları: *

• Users: ZehraHK
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ZehraHK

Rehber Siz evinizde yokken bile Robot Süpürgeniz evinizi toplasın istemez misiniz?

Arkadaşlar selamlar, Son dönemlerde robot süpürgelere fena halde takmış biri olarak, aldığım Roborock Qrevo Curv modelinden fazlasıyla memnunum. Başta annem, "Sen evden çıkınca neden çalışmıyor, hep sen varken temizliyor!" diye bana sitem etse de aslında robot süpürgeler sadece siz varken...
  2. ZehraHK

Rehber Robot süpürgelerin her odaya girmesini nasıl engelleriz?

Arkadaşlar selamlar, Robot süpürgeler hakkında maalesef Türkiye’de yeterince bilgiye ulaşmak oldukça zor. Bunun en büyük sebeplerinden biri, robot süpürgelere karşı oluşan önyargılar ve bilgilendirici içeriklerin eksik olması. İşte tam da bu yüzden, hem sizleri hem de bu kategoride ilgi duyan...
  3. ZehraHK

Rehber Robot Süpürgelerin Ömrü Nasıl Artırılır?

Arkadaşlar selamlar, Geçtiğimiz haftalarda bir robot süpürge edindim ve araştırmalarım sırasında birçok kişinin süpürgelerinin bakımını tam olarak nasıl yapması gerektiğini bilmediğini fark ettim. Bu yüzden, hem süpürgenizin ömrünü uzatmak hem de performansını en üst seviyede tutmak için pratik...
  4. ZehraHK

İnceleme Bir kedinin gözünden Roborock Qrevo Curv

Merhaba ben Aziz Kedo. Annemler beni ve kardeşimi sahiplenmeden önce anneannem mamalarımızla, tuvaletlerimizle, tüylerimizle annemler ilgilenecek diye annemlere şart koşmuş. Başta anneannem bana ve kardeşim Pars’a önyargılı olsa da sonradan şeytan tüylerimiz sağolsun çeşitli şaklabanlıklarla...
  5. ZehraHK

Rehber Roborock Robot süpürgeler nasıl kurulur?

Arkadaşlar selam forumda daha önce açtığım Roborock Qrevo Curv alınır mı sorusuna istinaden yazdığım incelemenin konusunun ardından bu ürünün ve Roborock ürünlerinin nasıl kurulduğu hakkında da bilgi vermek istedim. Kutudan Çıkarma ve Prize Takma Önce cihazı kutudan çıkartıyoruz ve istasyonu...
  6. ZehraHK

Rehber Roborock Qrevo Curv alınır mı?

Arkadaşlar, evinde iki tekir kedisi olan biri olarak ailemin ve benim en büyük dertlerimizden biri kedi tüyleriydi. Aklınıza gelmeyecek yerlerden bile kedi tüyü çıkıyordu! Özellikle halılar ve zeminler tam bir savaş alanına dönmüştü. Tüy dökme dönemi geldiğinde durum iyice kontrolden çıkmaya...
Geri