Arama sonuçları: *

1. R

MYP Belge Talebi Eksikliği

Selam dostlar. MYP ile geçiş zamanına yaklaştık ve Belgeleri Talep etmeye başladım. Ders Programı, Ders İçerikleri okulun sitesinde var fakat hazırlık sınıfının yok bunları bulamadım. Birde Hazırlık okunduysa Okuduğuna dair belge lazım fakat Üniversitem bu belgesi sadece Hazırlık Başarıyla...
  2. R

MYP Ek Madde 1 ile Yatay Geçiş belgeleri ne zaman alınmalı

Dostlar Ek madde 1 ile Eskişehir Üniversitesine geçiş yapmak istiyorum. Bazı evrakları topladım (YKS sonuç belgesi vs.). Bu belgelerin güncel olması istendiğinden hangi tarihte çıkarmalıyım? Şuan çıkarsam sorun olur mu? 1 ay kala mı çıkarmalıyım? Temmuz?
  3. R

40-50k Arası Laptop Önerisi

Selam dostlar. Arkadaşa bir laptop alınacak ve fiyatına göre iyi bir laptop seçmek istiyoruz. Makine mühendisliği öğrencisi bu yüzden 3D programlarla haşır neşir olacak muhtemelen. İstediğimiz özellikler ana odak şunlar: 4060 Mobile, R5 7. nesil, 1TB SSD, 32 GB RAM. Kendi araştırmalarımızla...
  4. R

Yapay Zeka ve Makine öğrenmesi okunur mu?

Yapay Zeka ve Makine Öğrenmesi bölümüne MYP ile yatay geçiş yapmayı düşünüyorum. Sizce geleceği var mı? Eğer bölümü beğenmezsem Dikey geçiş gibi geçişlerle aynı Üniversitedeki Yazılım/Bilgisayar mühendisliğine geçilebilir mi?
  5. R

İSS iade işlemleri nasıl olmalı

Şuan hali hazırda FixNet kullanmaktayım ve Kablonete geçiş yapmak istemekteyim. Kablonet modemi kendisi verecekmiş bu yüzden modemi FixNet'e iade etmem lazım. Modemle beraber içine fiber bağlanan cihazı da iade etmem gerekiyor mu ve modem kutusunu kaybettim kutu zorunlu mu?
Geri