Arama sonuçları: *

• Users: lbehzat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Bu fiyata bu pc değer mi ?

İşlemci: İ514400F Ekran Kartı: Asus 4060 Anakart: Msi Pro H610M SSD: 512 GB Soğutucu: Rampage Kule TiPi soğutucu Ram: 16 GB Fiyat 40000 TL ekran kartı hariç diğer hepsi sıfırmış. Ekran kartı mining görmediyse alınır mı ?
  2. L

Yardım Monitördeki ışık sızması normal mi ?

3 gün önce Vatan'dan Asus Tuf Gaming VG27AQL5A IPS panel 2K monitörü mağazadan elden satın aldım. Mağazada ölü piksel testi yaptırdım fakat ışık sızması testi yaptırmadım. Eve geldim çalıştırdım ölü piksel çıkmadı ama ışık süzmesi var gibi duruyor sizce de burada ışık üzmesi var mı ? Görüntü...
  3. L

Güç Seçeneği Kendi Kendine Değişiyor

PC'yi her açtığımda güç seçeneği otomatikmen "Yüksek Performans"a alınıyor ben "Dengeli" de kullanmak istiyorum. Bunu düzeltmek için YT ve yapay zekadan yardım aldım fakat işe yaramadı bu durumu nasıl düzeltebilirim ? İşletim Sistemi: Windows 10 Herhangi bir uygulama (MSI Center) vb. kullanmıyorum
  4. L

Kablo Bağlı Fakat Internet Yok

Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar. Yaklaşık 1 hafta önce ethernet kablosu bağlı olmasına rağmen kablo bağlı değil ya da ağ tanımlanıyor hatası veriyordu. YT üzerinden birkaç video izledim denedim olmadı daha sonra ağ ayarlarını sıfırladım bu hata düzeldi. Bugün tekrardan aynı hatayı aldım ağ...
  5. L

Yardım İşlemci Sıcaklığı Artışı: Sebepler ve Öneriler

Merhaba, iyi forumlar. Mafia Definitive Edition'ı hem yüksek hem de orta ayarlarda oynuyorum fakat işlemcim 80 derece ve üstlerine kadar çıkıyor. Bunun 3 nedenden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum - CPU darboğaz yapıyor olabilir bu da CPU'nun yüksek derecede kullanılmasına neden oluyor...
  6. L

Öneri RTX 4060Tİ 16GB VS 7700XT Hangisi daha mantıklı ?

Merhabalar. Yakında arkadaşıma PC alacağız fakat 4060Ti 16GB versiyonu ile 7700XT arasında kaldık. Bunun sebepleri ise: 7700XT + 7700XT saf güç olarak daha güçlü ( Yapılan oyun testlerinde belli oluyor) + Fiyat olarak daha uygun f/p bir ürün. + FSR, RTX gibi teknolojileri de destekliyor -...
Geri