Arama sonuçları: *

1. R

İnternet kopma sorunu bu sorunumu çözene ibandan 50 lira test ettikten sonra

Türk Telekom kullanıyorum internet birkaç saniyeliğine bağlantı kopup geliyor ağdan çıkıp tekrar bağlanıyor bu da Valorant LoL FIFA gibi oyunlarda direk beni oyundan atıyor bunun bir çözümü sebebi var mı bilen varsa hayatımı kurtarmış olur vallahi.1 hafta test etcem çözen kişiye ibanda 1...
  2. R

Yardım Fifa 25 de kol takılı kalmış gibi ama değil

Fifa 25 menude kol arkadaşlar kısmını aç kapa yapıp duruyor kendi kendine sebebi ne olabilir
  3. R

Yardım Msi mag256 driver neden böyle

Driver sadece windows 11 e mi var yoksa ben niye indiremiyorum yada indirdigim sey ne
  4. R

Mag 256 f renkler neden böyle

Beyler ben bu montioru yeni aldım ama renkler cok kotu gozuktu gozume 180 hz den 120 doğala çektim ama hayla tam kaliteli gozukmedi hdr da nerden aciliyo driver sadece windows 11 e buldum var mi bilginiz
  5. R

Yardım Bu mouse 2. El kaça gider

https://www.vatanbilgisayar.com/razer-cobra-kablolu-mouse.html bu mouse 2. El kaça gider yanında da mouse pad vercem gayet temiz kullanılmis hic bi sıkıntısı yok bu arada
  6. R

Yardım Bu monitör 2. El kaça gider?

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-27-lc27f391fhmxuf-4ms-curved-monitor.htm gayet iyi kullanıldı bu monitörü kaça koysam satılır?
  7. R

Öneri Mouse pad o kadar onemli mi

Simdi sycrox v8 siparisi verdim de bende stell seriesin mouse padi var daha kaliteli bisey almam lazim mi fark ediyo mu o kadar bi baktim aldigim sitede mouse pad fiyatlarinada 2000 felan diyo cook fazla gereksiz geldi bana
  8. R

Şuraya bi el atın merak ettim be

Elimde gtx 1650 super nvidia ryzen5 2600 3.40 ghz de işlemci var şimdi bu valoda 100 200 arasi aldiriyo bana 300 un altina dusurmicek bi sistem en uygun kaca gelir yada işlemci tabanli oyun oldugu icin sadece islemciyi degistirsem olur mu
  9. R

Yardım İtopyadan sipariş etmek istediğim monitör tükenmiş

İtopyadan sipariş etmek istediğim monitör tükenmiş indirimli haliyle mi gelir yoksa yeni fiyattan mi yada yeni stok kaç gün içinde gelir monitör alcamda benim icin onemli baya suan iletisimden istek de yolladim cevap gelmedi nasil bilgi edinebilirim 2000 lira indirim var simdi bosa da gitmesin
Geri