Arama sonuçları: *

• Users: W10IQ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Ram yüzünden dar boğazmı yaşıyorum

Selamlar bi kaç gündür gozüme batan bir sorun var bilgisayarımda bazı oyunlarda nekadar düşüğe çeksem bile mesela dying light the beast gibi oyunlarda fps im hep 50-30 arası geziyor sistem ozelliklerimde Cpu:i5 12400F Gpu: rtx 3060 Ram: tek kanal 16gb ram Ssd:nv2 500gb depolama Şuan da 2...
  2. W

PC de VGA ışığı yanıyor yeniden başlatınca sönüyor yardım

merhaba ben pc topladım üstünden 2 gün geçtikden sonra VGA ışığı yanmaya başladı bende yeniden başlatim dedim yeniden başlatınca gidiyo ama pc her kapatık açtımda ışık tekrar yanıyo yardım edermisiniz napabilirim
  3. W

Yeni pc de epic games açılmıyor

selam ben yeni pc mi kurdum steam epic kurdum derken steam açıldı ama epic açılmadı kurdum launcher açtım güncellemeler denetleniyo diyip hiç bişi demeden kapanıyo yardım edermisiniz ve bu sorun bazen steam de indirdim oyundada oluyo yükleme de kalıyo
  4. W

ANAKARTIMDA WIFI VE BLUETOOTH VARMI

Merhaba ben Gigabyte B660 DS3H AX DDR4 Intel B660 5333 MHz (OC) DDR4 Soket 1700 ATX Anakart nı alacam araştırdım kadarıyla wifi ve bluetooth bulunuyor ama wifi için olan yüzgeç gibi gozuken wifi kısmına entegre edilen şey içerik bulunmadını soyledi yapay zeka bende merak ettim sormak istedim...
  5. W

Pc kurcamda uyumlu mu? ?

Merhaba ben masaüstü bilgisayar kurcam parçalarin bi kısmı elimde yapay zekadan ve arkadaşa sordum uyumlulunu ama kesin emin olmak için buraya da yazmaya karar verdim -inno3d rtx 3060 12gb vram -gigabyte b660 ds3h ax ddr4 -kingston nv3/snv3s/500gb ssd -intel i5 12400F -thermalright assasian...
  6. W

Yeni pc kurcam bu bilgisayar parçaları birbiriyle uyumlu mu??

-Intel Core i5-12600KF -Gigabyte RTX 4060 08G OC -Gigabyte B660-DS3H-AX B660 DDR4 -Kingston Fury Beast 32GB (1x32) DDR4 3600MHz CL18 -Kingston 1TB NV2 3500MB 2100MB/s NVMe PCIe M.2 -DeepCool LS520 SE WH 240mm Sıvı Soğutucu -Dark Diamond Pro Mesh 4x12cm FRGB fan full akrilik yan panel USB...
Geri