Arama sonuçları: *

1. O

Hangi 2.el Sistemi Tercih Etmeliyim?

AMD Ryzen 5 3600 İşlemci XFX Radeon RX 6600 8GB Ekran Kartı MSI A520M-A Pro Anakart 16GB DDR4 RAM / 240GB SSD Oexpert Mini-ATX Kasa 240 Hz 1ms viewasonic 22.000 TL 144 hz monitör Klavye mouse İşlemci İntel i3 12100f Ekran kartı rx580 xt Ssd 500 gb crucial 8x2 16 gb ram Anakart h 610m pro Kasa...
  2. O

Bu sistemi her şey dahil ne kadar eder?

Hepsi Nisan 2025 faturalı garantileri devam ediyor. Sapphire 7800 xt COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 anakart Patriot 2x16 32 gb ram R5 7500 f işlemci arctic freezer 36 duo işlemci soğutucu kioxia exceria g2 1 TB M2 SSD VENTO VG3400S 650W 80+ TEMPERLİ CAM RGB ATX BİLGİSAYAR KASASI...
  3. O

Silksong Bu özelliği nasıl açabilirim?

Bu çiçekli bölümleri geçemiyorum, yardımcı olabilecek var mı? Nereden nasıl açabilirim bu özelliği?
  4. O

Call Of Duty Modern Warfare 3 ÜCRETSİZ

hata olduğu söyleniyor ben çektim ne olacak bilmiyorum alın hemen https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/call-of-duty-modern-warfare-iii/9PMFDKG5F9R7/0010
  5. O

Marvel Spiderman 2 Bulanıklık Sorunu

Özellikle binalarda süzülürken de oluyor ama ağ ile atıp tutunduğumda kollarından geriye doğru bir bulanıklık oluyor. Ne ayara nereye baktıysam çözemedim. Sebebini bilen var mı? Başka bir yerde veya başka bir zaman bulanıklık sorunu yaşamıyorum
  6. O

Yazılım Ögrenmek İçin Sorbil

Merhaba herkese sıfırdan yazılım öğrenmek istiyorum bu yaz boyunca, sorbil bunun için iyi olur mu? Ya da önerebileceginiz başka bir yer ve link var mı?
  7. O

Steelseries Nova 5 Kutu İçeriği Yanlış

Cihazı bugün vatan bilgisayardan aldım, kutu içeriğinde dönüştürücü olması gerekirken bu şekilde çıktı. Kutuyu ilk ben açtım bu normal mi?
  8. O

Maksimum 5 bin TL Terletmeyecek Kulaklık

Beyler en önemli kriter olabildigince az terletmesi, 4 bine Hepsiburada wireless hyper cloud 3 var. Bundan daha iyi bir kulaklık öneriniz var mıdır, çok hardcore oyuncu degilim terletmemesi önceliğim
  9. O

Tcl 55c755 hareketli sahne takılma

Televizyonu yeni aldım, futbol maçlarında top hızlı giderken ekranda yırtılma gibi top dona dona gidiyor. Bu başına gelen var mı ne yapabilirim başka bir sıkıntı yok ama çok rahatsız edici.
  10. O

55C755 TCL Alınır Mı?

Mediamarkt fiyatı 40 bin TL, bugün gördük eşimle almayı düşünüyorum. Bu fiyata daha iyi alabileceğim bir ürün var mı kullananlar sıkıntı yaşıyor mu?
  11. O

Odyssey'den Daha İyi Manzaralara sahip bir oyun var mı?

Kaç yıl geçerse geçsin ne zaman girsem huzur dolup oralara gitmiş kadar oluyorum. Ubisoftun yaptığı en muazzam işlerden biri.
  12. O

IPhone Kalıcı Kayıt Ucuza

Instagram sayfaları bunu yaptıklarını iddia ediyorlar, 3500 TL gibi bir fiyata. Bunun aslı astarı var mı? Yurtdışı 15 pro max 60 bintl süresiz kayıtlı diyor. Dolandırıcı mı bunlar?
  13. O

Asus Zenbook Alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-zenbook-14-ux3405ca-pp485wcore-ultra-9-285h32-gb-ram1-tb-ssd14-oledw11-laptop-1244837.html sepette 58 e düşüyor. Onu alma bu daha iyi dediginiz var mı
  14. O

Lenovo legion r27qe monitör standı önerisi

Bu monitörü kullanan arkadaşlardan monitör standı kullanan var mı? Yardımcı olabilir misiniz
  15. O

Sandero Satıp Neye Geçeyim?

2019 0.9 64 binde hatasız boyasız sanderom var, 700-750 civarına satıp aracı değiştirmek istiyorum. Yine bu fiyatlara ya da en fazla 100 bin ekleyerek düşük kilometreli sorunsuz binebilecegim bir araç önerebilir misiniz? Mümkünse yerden yüksek olsun Sandero gibi.
  16. O

16 GB 7800xt oyunda 14.5GB?

Kart 2 aydır bende, ilk defa doom dark ages ayarları kurcalarken 14500 kullanıma sahip olduğunu gördüm. Sorun yok zaten 2 k en yüksek ayarlarda 9gb istiyor yaklaşık ama 16 gb ekran kartının kapasitesi bu mu gerçekte?
  17. O

Epic İndirimleri Beklenmeli Mi?

15 inde başlayacak diye biliyorum ama istedigim oyunlar Spiderman 2 ve Last of us 2. İndiirme gireceklerini düşünmüyorum. Birini alacak olsanız hangisi olurdu?
  18. O

Xbox Ghost cipher nereden bulabilirim?

Bu ürünü sıfır olarak nereden temin edebilirim?
  19. O

Diablo 4 Ölüm büyücüsü hasar artmıyor

Uzun zaman sonra tekrar gireyim dedim ilk defa sezonluk ölüm büyücüsü açtım ama 34 levele gelmeme rağmen tövbekar zorlukta çok zorlanıyorum. Hasarı nasıl arttırabilirim hangi skillere yönelmem gerek tavsiye verebilecek var mı?
  20. O

Spor Sonrası Yorgunluk Supplement

Bu işlerden anlayan var mı beyler? İnanılmaz ham bir vücudum var ve bir gün bile antrenman yapsam 3-4 gün kas ağrısı çekiyorum. Buna yardımcı olabilecek hangi Supplement alabilirim?
Geri