Arama sonuçları: *

1. hyperFREAK47

Vodafone king.com sitesinde belirli ürünlerde %40 indirim

Yanimda uygulamasi uzerinden happy ana sayfasinda cikiyor ihtiyaci olan varsa degerlendirebilir.Alt limit yok ÜRÜNLER:https://www.king.com.tr/collections/kampanyalar
  2. hyperFREAK47

2500 tl ofis sandalyesi önerisi

2000 2500 civarlarında 1 sene idare edecek ders çalışırken yormayacak f/p bir ürün arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. hyperFREAK47

Eşit ağırlıktan sayısala geçmek

şu anda mezun senemdeyim meslek lisesi yazılım geliştirme alanı çıkışlıyım normalde eşit ağırlık alanından msü sınavına hazırlanıyordum fakat kuvvet ve muhtemel sağlık sorunlarından dolayı yüzde 60 70 mülakatlarda kalacağım gibi duruyor o yüzdende meslek lisesi mezunluğunun vermiş olduğu avantaj...
  4. hyperFREAK47

Msü için göz çizdirme ameliyatı

Bu sene msü sınavı için hazırlanıyorum fakat göz derecelerim sınırın bi tık üstünde 1.75 1.25 Fln bu sebepten ötürü 1 2 hafta içinde gözlerimi çizdirmeyi düşünüyorum varmı bunun için gözlerini çizdiren mülakatlardan geçen kalan vs bilgelindirirseniz sevinirim
  5. hyperFREAK47

Göz Çizdirme JSGA okuluna engel midir?

Başlıkta da belirttiğim gibi benim sağ göz 1.75 sol 1.25 galiba bu dereceler ile giriş sağlayamıyorum gözlerimi çizdirme yi düşünüyorum lakin göz çizdirme engel teşkil ediyormu? Kimisi evet diyor kimisi hayır iz kalmaz ise geçersin diyor. Şimdiden teşekkürler
  6. hyperFREAK47

Skolyoz kaç derece msü mülakatında elenir miyim?

Birkaç gündürki kafamı kurcalıyor kaç derece sizce? Msü mülakatında elenir miyim bide?
Geri