Arama sonuçları: *

• Users: faderxnull
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. faderxnull

Rx 580 ikinci el sistem alınır mı ??

Merhaba arkadaşlar. İkinci el rx 570, 580 veya 590 lı sistem bakıyorum idarelik gta 5 rdr2 hogwarts falan orta ayarlarda açması için siz ne düşünüyorsunuz?
  2. faderxnull

Öneri Rtx 5060 alınır mı ??

Merhaba arkadaşlar 5060 yeni çıkış yaptı sizce alınır mı yoksa az fark verip ti daha mı mantıklı. Yada 4060 ti mı almak mantıklı
  3. faderxnull

Bu sistem ikinci el alınır mı?

Merhaba arkadaşlar ikinci el sitesinde bu sistemi buldum ekipmanlar da var sizce alınır mı gidip bakıp alacağım fiyat 28k AMD Ryzen 5 7500F 3.7 GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 5nm MPK işlemci ASUS PRIME A620M-K 6400MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart Kingston 16GB(1x16) Beast...
  4. faderxnull

Yardım Epic games gta v rdr 2 türkçe yama

Merhaba arkadaşlar. Epic gamesten rdr2 ve gta 5 aldım bunlara türkçe yama yapabilir miyim nasıl yaparım????
  5. faderxnull

Yardım Ghost of tshushima indirim

Merhaba arkadaşlar ghost of tsushima %33 indirimde sizce şuan alınır mı yoksa yaz indirimini beklemeli miyim???
  6. faderxnull

Yardım En çok 650 tl bütçe mouse önerisi

650 tl nin üstünde çıkmadan mouse önerilerinizi bekliyorum. Fps oyunu için.
  7. faderxnull

Monitör karşılaştırması. Hangisini almalıyım?

Merhaba bu 3 monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Msi Asus Asus 2 Gamebooster Şimdiden teşekkürler.
  8. faderxnull

Bim'de polosmart mousepad alınır mı???

Merhaba arkadaşlar, Bugün BİM’de alışveriş yaparken Polosmart markasına ait bir mouse pad dikkatimi çekti. Model tam olarak PGS306 ya da PGS304 olabilir, emin değilim ama yaklaşık 100 TL fiyat etiketine sahipti. Ürün büyük boy ve yüzey yapısı fena durmuyordu, RGB falan yok ama sade ve geniş bir...
  9. faderxnull

1000- 1500 tl arası mouse önerisi ? 🐥

Merhaba arkadaşlar 1000-1500 arası bütçe var mouse için klavyem beyaz. Havit bunu düşünüyorum sizce nasıl. Varsa başka bildiğiniz bilgilendirirseniz sevinirim.
  10. faderxnull

500-600 tl bandında mouse önerisi

Merhaba arkadaşlar bu 3 mouse nasıl 1. 2. 3. başka önerilerinizde var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
  11. faderxnull

30-35 k arası toplama sistem önerisi!!!

Merhaba arkadaşlar. her şey dahil 30-35k arası bir sistem düşünüyorum. Siz nasıl bir sistem önerirsiniz fps oyunu çok oynamayacağım genellikle hikaye. Şimdiden teşekkürler.
  12. faderxnull

Çift monitör vs tek monitör

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sizce çift monitör mü almak mantıklı yoksa https://www.incehesap.com/gameon-pro-gops27180va-27-va-0-5ms-180hz-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-69429/ bunu almak çift ekran işlevini görür mü ?
  13. faderxnull

Nvidia dlss ve multi frame gen

Merhaba arkadaşlar 5080 ekran kartlı sistem toplamayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar amd al diyor. Hikaye oyunları ve AAA oyunlarda ray tracing açacağım 2 k ve 4k ultra ayarlarda. Amd tarafında ray tracing açınca hem kaliteli değil hemde fps baya düşüyor. Nvidia ise ray tracing kalitesi iyi ve fps...
  14. faderxnull

Nvidia vs amd ekran kartı

Merhaba arkadaşlar. Amd ve nvidia arasında kaldım. Nvidia tarafında 5080 ve AMD tarafında 9070xt ile 7900 xtx. Hikaye oyunları oynayacağım AAA oyunlar ray tracing ve yüksek ayarlarda kullanacağım. Nvidia dlss ve mfg ile çok fps artışı sağlıyor sizce hangisi mantıklı. Şimdiden teşekkürler.
  15. faderxnull

Monitör ve ekipman önerisi

Merhaba arkadaşlar rtx 5080 r7 7800x3d sistem toplayacağım. 4k monitör lazım. Sizden monitör ve klavye mouse kulaklık önerisi istiyorum orta-üst kalite. Şimdiden teşekkürler. Bütçe belli değil. Kafanıza göre.
  16. faderxnull

95-100k arası sistem toplama önerisi 🐥

Merhaba arkadaşlar öncelikle bütçem 95-100k arası. Fps oyunu çok oynamayacağım. Genellikle hikaye oyunları ve AAA yapımlar. Hikaye oyunu oynayacağım için görüntüye önem veriyorum. Ray tracing + 2-4k ayarlarda kullanacağım. Ama kafamda bazı sorular var. Amd saf güç ve vram olarak baya iddialı ama...
  17. faderxnull

5070 ti anakart önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bu sene içinde 5070 ti +r7 7800x3d sistem toplamayı düşünüyorum ama anakarttan pek anlamıyorum sizce nasıl bir anakart lazım bilgilendirirseniz sevinirim. Bildiğiniz varsa paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler
  18. faderxnull

4000-6000 arası monitör önerisi 🐥

Merhaba arkadaşlar https://www.incehesap.com/gamepower-vivid-t40-24-curved-rgb-180hz-0-5ms-fhd-va-panel-2x2w-speaker-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-70461/ bu monitör sizce nasıl fps oyunu oynanancak. Muadilleri nedir şimdiden teşekkürler.
  19. faderxnull

4070 Super mi RX 7800 XT mi? Yoksa 50 Serisini mi Beklemeli?

Selamlar, Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı seçiminde kararsızım. NVIDIA 40 ya da 50 serisi mi almalıyım, yoksa AMD tarafına mı yönelmeliyim, emin değilim. Oynayacağım oyunlar genellikle yüksek grafik isteyen AAA yapımlar olacak. Örnek olarak: Red Dead Redemption 2 Hogwarts Legacy...
  20. faderxnull

NVIDIA 40 Serisi mi 50 Serisi mi? Yüksek Grafik Gerektiren Oyunlar İçin Tavsiye

Selamlar, Yeni bir sistem topluyorum ve ekran kartı konusunda kararsız kaldım. NVIDIA 40 serisi mi yoksa yeni çıkan 50 serisi mi almalıyım, emin olamıyorum. Oynayacağım oyunlar genelde yüksek grafik isteyen AAA yapımlar olacak. Örnek olarak: Red Dead Redemption 2 Hogwarts Legacy Battlefield...
Geri