Arama sonuçları: *

• Users: yourvergil
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yourvergil

Çözüldü✓ PC için kablosuz oyun kolu

PC için kablosuz öncelikli iki tane kol arıyorum İkiside kablosuz bağlanabilsin biri Xbox tarzı biri de PS tarzı olsa iyi olur PS tarzını abime alcam rdr2 FIFA mortal kombat fln oynayacağım. Not: önceliğim iki tane kablosuz bağlayabilmek PC ye Xbox tarzı daha iyi olur fiyatlar da çok abartı...
  2. yourvergil

Öneri Razer Blackshark V2 Hyperspeed alınır mı?

Başlıkta olduğu gibi öneren var mı?
  3. yourvergil

Yardım Artic Liquid freezer III 420mm soğutucuyu Lian Li Lancool III sığdırma

İlk defa kasa topladım sitelerde redditte sığdıran görmüştüm o yüzden denemek istedim ama bir türlü sığdıramadım ön branket fln çıkıp durdu burda sığdırmaya başaran varsa nasıl yaptığını detaylı anlatabilir mi?
  4. yourvergil

Ryzen 7 9800x3d RX 9070 XT sistem

Arkadaşlar sistemi topladım sipariş veriyorum uyumsuzluk gören tavsiye vermek isteyen bir baksın Monitör Anakart İşlemci Ekran Kartı Psu Kasa Ram Ssd Soğutma Klavyede geçici olarak rampage enigma 75 Fare ise Logitech g502 hero alacağım
  5. yourvergil

Çözüldü✓ Asus rog strix b-850f iyi mi

Hepinize merhaba arkadaşlar şöyle bir sistem topladım yazın ekran kartı değiştircem şu anlık bütçem yok İşlemci : Ryzen 7 9800x3d Ekran kartı : Sapphire rx 7800xt Anakart : Asus Rog Strix B-850f gaming wifi Ssd : Kingston fury renegade 2tb Soğutma : artic liquid freezer III 360mm ARGB Anakart...
Geri