Arama sonuçları: *

• Users: buscopan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Çözüldü✓ Mhz değerim xmp açmama rağmen artmıyor

Colorful battle ax b650 wifi anakartım var xmp açtığım halde Stok frekansı olan 4800 MHz alıyorum, ürünü iade etmelimiyim yoksa patriot Viper extreme 5 ramlerde mi bir sorun var
  2. B

Sistemim nasıl olmuş

Bunlardan çıkarmamı yada değiştirmemi önereceğiniz bir parça var mı COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 DDR5 7600Mh mATX AM5 Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com https://share.google/GpDkK52JtZyS4gPNo Gpu ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı - Vatan...
  3. B

Çözüldü✓ 5070 ve Ddr5 ramler aldım sistem toplayacağım tavsiye verir misiniz

Şuan 3060 ti ve 5600 lü deepcool ikili kule soğutucu,termalteke 650 w kasam var , gainward 5070 ve patriot cl30 16+16 ram aldım ve yavaş yavaş topluyorum,ddr5 sistem konusunda yardımcı olur musunuz, anakart pahalı olmasın diyenler ve 7500 f yeter atar diyenlerde var ama bütçem var ve sadece oyun...
  4. B

Gigabyte rtx4070 li laptolta windows çöktü, iki

Gigabyte rtx4070 li laptolta windows çöktü, iki liralık key almıştım ondan sonra çöktü, bios açılıyor, güvenli modda açıkmadı, yardımcı olur musunuz
  5. B

Bütçe sınırı olmayan arkadaşa oyun laptop öneriniz var mı

F/p alınabilecek en iyi laptop hangisi render falan yapılmıycak sadece oyun için verilebilecek bir öneriniz varmı
  6. B

Citroen c4x ağustos vaadeli satmak mantıklı mı

C4 x 2024 25000kmde aracımı, satacağım peguot 107otomatik) üstüne 900 bin ama bu para ağustos ta gelecek sizce mantıklı mı ,
Geri