Arama sonuçları: *

1. murat kahraman

İNTEL B580 EKRAN KARTI OYUNDA KARINCALAMALAR

merhabalar 2 adet sistem diziyordum 1 tane kendime 1 tane arkadaşıma ekran kartlarını intel b580 seçtik elime ulaştı sistemi topladım. 1 veya 2 gün geçti google chrome de karıncımalar başladı hatta bunun için konu açmıştım. geçer google chrome kaynaklı sandım. oyunlarda yapmıyordu genelde...
  2. murat kahraman

İNTEL B580 EKRANDA KARINCALAMALAR OLUYOR SİZCE AİDE EDİLMELİ Mİ

merhaba arkdaşlar yeni ekran kartı aldım. çok garip bi şekilde böyle yapıyor. oyun oynadım proglem yoktu şimdi böyle yapması garip. aide edebilirim değişim yapablilirim. nasıl bi aksiyon alınmalı bu proglem geçici olabilir mi. yorumlarınız.?
  3. murat kahraman

Yardım Vatan alınan ekran kartı pinlerde izler

merhaba vatan kamyansından aldığım Sapphire RX 9060 XT Pure 11350-02-20G 128 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kart pinlerde izler var. içime sinmedi açıkçası pinlerde lastik genelde ekran kartlarında olur. fakrika test aşımasında ne bilim olabilir mi ? iade ürün mü acaba ama kutusu açılmamış gibi bi...
  4. murat kahraman

Donanım forum ürün paylaşırken hata vermesi

merhabaşar donanım forum 2 EL Ürün ilan verirken hata veriyor. bilgisi olan bilgi verebilir mi .
  5. murat kahraman

Migros mion %50 money ve 1000 TL 300 kupon

https://www.migros.com.tr/mion/yarisi-bizden-kampanyasi-l-bbc66e5?sayfa=3&sirala=one-cikanlar 1000 TL HOŞGELDİN kupon ile 300 indirim kampanyalar kısmında %50 indirim money kampanyası katıl. 1000 ürün 700 ardından %50 350 ve parolapara ile kosmetik %10 da ordan. ürünler bedava gelir.
Geri