Arama sonuçları: *

• Users: Wtrox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Wtrox

Bütçem 30k-40k arası tavsiye sistem 2026

öncelikler merhaba arkadaşlar uzun süredir amd ryzen 5 3500x işlemçili ve rx570 4 gb olan bir pcye sahibim ve 5 yıldır bende oldugu için pcyi artık değiştirme kararı aldım bana güzel uygun öneriler yaparsanız sevinirim teşekkürler kendim biraz araştırma yaptıktan sonra bulamadıgımı farkettim ve...
  2. Wtrox

15K BANDINDA PC ÖNERİSİ

15 BİN İLE 25 BİN arası bütçem varda pc önerilerinize açıgım
  3. Wtrox

15k bandında güzel toplama sistem önerir misiniz?

bütçem 15k ile 25k arası arkadaşlar güzel bir hazır sistem veya toplama bir sistem
  4. Wtrox

Yardım FIFINE H9 kulaklık ALINIR MI

Fifine h9 almak istiyorum ama daha önceden gamepower jin kullanıyordum gamepowerin driverlarını silmem gerekiyor mu? bilmiyorum.
  5. Wtrox

Öneri Oyuncu ve gaming kulaklık önerir misiniz.

ben bilgisayar başında hem müzik dinleyen hemde oyun oynayan birisiyim ve kulaklıklığım bozuldu uygun gaming ve ses kartlı bir kulaklık önerir misiniz?
  6. Wtrox

Öneri Kulaklık önerisi yapar mısınız

kulaklık alacağım ama kulaklık önerisi ne iyidir bilmiyorum öneri yapabilir misiniz?
  7. Wtrox

Yardım 2ci el sahibindenden kulaklık alınır mı?

2ci elden sahibindende kulaklık almayı planlıyorum alınır mı?
  8. Wtrox

Yardım Valorant oynarken drop yiyorum

valorant oynarken ekran kartımın driverlarına güncelleme gelmişti driverlarımı güncelledim ve oyuna girdiğim bi anda anlık drop yemeye başladım çatışmaya felan girdiğimde nasıl düzeltirim yardım eder misiniz
  9. Wtrox

Yardım Işlemçim için düzgün bir nvdia ekran kartı arıyorum.

öncelikle merhaba arkadaşlar şuanki ekran kartımda sorun oldugu için işlemcim için yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ve bu konuda kafamda sorular var yardım eder misiniz acaba işlemçim = amd ryzen 5 3500x bu işlemciye uygun olan birkaç kart buldum ve yapay zekayada sorular sorarak şu 4...
  10. Wtrox

Yardım Ekran kartı alacağım 4060 düşünüyorum

selamlar öncelikle tekrardan ekran kartı almayı düşünüyorum ailemde destek olucak 4060 düşünüyorum. ikinci elde temiz bulabilir miyim veya facebook gruplarında nasıl güvenilir satıcı bulabilirim yardım edecek varmıdır
  11. Wtrox

Rtx 3060 ekran kartı almayı düşünüyorumda

selamlar öncelikle n11de asus tuf gaming rtx 3060 ekran kartı var 14bin tl gibi bir bütçeyle gözüküyor n11 güvenilir mi bilmiyorum alınır mı?
  12. Wtrox

Öneri Ikinci elde ekran kartı bulmakta zorluk çekiyorum amd ryzen 5 3500x

amd ryzen 5 3500x işlemçiye sahibim ve ikinci elde darboğaz yapmıcak ekran kartlarına bakıyorum. istediğim türde bir ekran kartı bulamadım lütfen yardım eder misiniz?
  13. Wtrox

Yardım Amd ryzen 5 3500x ile rx5600xt darboğaz yaparmı?

alınır mı? çok arada kaldım amd ryzen 5 3500x işlemçim var
  14. Wtrox

AMD Ryzen 5 3500X Ile Darbogaz Yapmicak Ekran Karti Öneri̇leri̇

öncelikle selamın aleykum foruma yeni kayıt olmuş birisi olaraktan sormak istiyorum amd ryzen 5 3500x işlemcim var ve buna darboğaz yapmıcak ekran kartı önerileri arıyorum bütçem sınırlı uygun birşeyler önerebilir misiniz rica etsem lütfen.
Geri