Arama sonuçları: *

• Users: OrhanAlgr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Rx580 yerine ne alınır

İyi günler Elimde asrock rx580 8gb oc ekran kartı var. Fakat artık yetersiz gelmeye başladı ikinci el olarak satıp üstüne biraz para ekleyebilirim. Alınabilecek en fiyat performans ekran kartı nedir. İşlemcim ryzen 5 5600 ve 16gb ddr4 ram ile kombinlenecek
  2. O

İŞLEMCİ DEĞİŞTİRDİM MONİTÖR HOPARLÖRÜNDEN SES GELMİYOR

Arkadaşlar işlemci değiştirdim fakat hoparlörü olmasına rağmen monitörden ses gelmiyor. Önceden geliyordu
  3. O

Asrock b450m hdv bios update olmuyor

Arkadaşlar bios update yapmak istiyorum fakat usb hazırladım fakat instant flash yapınca NO İMAGE FİLE DETECTED hatası alıyorum.
  4. O

Bizdehesaplı güvenilir mi

bizdehesapli.com sitesinden işlemci almak istiyorum güvenli midir
  5. O

Sistem geliştirme önerisi

ryzen 5 1600 ve rx 580 kullanıyorum. 5-6k arası bütçem var. cs2 de 110 100 fps alıyorum. hangi bileşeni ne ile değiştirirsem iyi olur
  6. O

Taşınabilir Kasa önerisi

mAtx karta uyumlu minimal kasaya sistem toplamak istiyorum. Yer kaplamayacak kasa önerileriniz nedir
  7. O

Ederini öğrenmek istiyorum

asrock rx580 8 gb , ryzen 5 1500 , asrock b450m hdv , 16gb ram , aerocool aero engine 500w kasa , 240 gb ssd arkadaşlar bu bilgisayarı temiz kutulu şekilde satsam ne kadar eder. Bütün sistemi ekran kartına veya işlemciye takaslasam nelerle eş değerdir.
  8. O

I13 13100f alınır mı ?

i3 13100f + rx580 iş yapar mı arkadaşlar
  9. O

4-6k arası ekran kartı

iyi günler bütçem 4-6k arası. çoğunlukla mühendislik ve oyun ( cs ve bf ) ekran kartı arıyorum. ryzen 5 5600 alırsam üstüne 4 5 bin kalıyor. ryzen 5 5500 alırsam 6 bin bütçem var. önerilerinize açığım
  10. O

Ekran kartı önerisi (2.el)

Öncelikle iyi günler. ryzen 5 1600 + rx580 sistemimi güncelleştirmek istiyorum. 2. elde f/p önerileriniz nelerdir
  11. O

Ryzen 5500 ve rx580 yükseltme

Öncelikle iyi günler. Aktif olarak r5 1600, rx580 8 gb, 8gb ram belleğe sahip bilgisayarım var. Oyun olarak cs ve lol harici neredeyse hiç oynamıyorum. İşlemcimi r5 5500 ve ram i 24 gb yapma planım var. Performans artışı yaşar mıyım. Önerilerinize açığım
Geri