Arama sonuçları: *

• Users: fkomar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fkomar

Yemek sepeti yolsuzlugu

Ayiptir soylemesi canim cig kofte cekti. Girdim yemeksepeti uygulamasina baktim cig koftecilere guzel bir yer buldum. Urunlere goz attim 400 gr cig kofte 375 tl yaziyor. Iyi guzel dedim, ekledim sepete. odeme adimina geldim. asagidaki goruntu beni karsiladi 375 tl urun + 26 tl getirme...
  2. fkomar

Ekran temizleme kiti aldim, deneyimim

Bugun hepsiburadadan aldigim ekran temizleme kiti elime ulasti Biri oled olmak uzre 2 adet 2k monitor icin kullaniyorum. Ilk izlenimlarim ise sunlar. Eger asiri fazla sikarsaniz ekrandan asagi dogru sivi akiyor, bu monitor icine girebilir. Bir fis yeterli fisfisin onunde duran alan icin...
  3. fkomar

MasterLiquid 360 core 2 - Sicaklik degerleri normal mi?

i7-14700kf kullanmaktayim. Tam yukte 82 dereceyi goruyor. Bosta ise 30 derecelerde. Bazen daha iyisi olabilir mi diyorum. Sizce?
  4. fkomar

Reset attiktan sonra HDR'in calismamasi

Windows 11 kullaniyorum. Bunun yaninda HDR destekli bir monitor ve yeni nesil HDR destekli bir GPU. Fakat bazi zamanlar (mesela simdi) reboot attiktan sonra HDR youtube ve diger video platformlarinda calismamaya basladi. Oyunlarda sorun yok gayet duzgun. Fakat videolarda suan calismiyor. Sebebi...
  5. fkomar

Ekran karti onerisi lazim

suanda 4060 8 gb kullanmaktayim. 2k monitorum mevcut. dsr ile 4k ya gectigimde oyunlarda bellek yetersiz hatasi almaktayim. Bu baglamda 4k destegi olan 8gb VRAM ustu yeni nesil olup beni bayagi bir sene tasiyacak olan guzel bir AMD veya NVIDIA kart almayi istiyorum.
  6. fkomar

NZXT H9 flow 2023 kasasina bu sogutucu uyar mi?

ARCTIC Liquid Freezer II - 420 A-RGB AR-ACFRE00109A siparis ettim. Bildigim kadariyla bu kasaya bu sogutucu uyuyor, fakat supheye dustum. Bana yardimci olur musunuz? Sizce uyar mi?
  7. fkomar

I7-14700kf icin sogutucu onerisinde bulunur musunuz?

Arkadaslar i7-14700kf icin guzel bir sogutucuya ihtiyacim var. yardimci olur musunuz?
  8. fkomar

Bu yazilari birtek ben mi goruyorum?

Elimde LG Ultragear 27GR95QE marka model bir oled monitor mevcut. Bu gece dikkatimi cekti, ekranda bildigin 'vatan' yaziyor. Ozellikle gri ekranda cok belli oluyor. Monitoru Vatan Bilgisayardan yaklasik 2 ay once teshir urunu olarak almistim, sizce ne yapmaliyim? Garantisi hala devam etmekte.
  9. fkomar

Undervolt yapmak istiyorum

PRIME-B660M-K-D4 anakartina undervolt yapabileniniz var mi acaba? ChatGPT ye sordum birkac deneme yaptim. Fakat ne yazikki ne 'Intel(R) Extreme Tuning Utility' uzerinden ne de bios uzerinden undervolt yapamadim. Islemci i7-14700kf
  10. fkomar

Yeni bir işlemci almak istiyorum

Elimde kullandığım i3-13100f işlemcim mevcut. Anakartım ise PRIME B660M-K D4 evet DDR4 bir anakart. Aklımdaki şu, hem DDR4 hem DDR5 destekleyen iyi sağlam bir işlemci almayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda anakartı da DDR5 yapar isem sıkıntı çekmem diye düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim?
  11. fkomar

Anakart önerisi istiyorum

intel 1700p için 2 veya 2 den fazla m2 slot destekleyen sağlam bir anakart almak istiyorum. maksimum bütçe 30k Şimdididen teşekkürler
  12. fkomar

NZXT H9 Flow vs Deepcool CG530

Sizce hangisini seçmeliyim? NZXT H9 Flow https://www.hawkgaming.com.tr/nzxt-h-series-h9-flow-cm-h91fb-01-siyah-atx-oyuncu-kasasi?ref=akakce&v=1.23 Deepcool CG530 https://www.s*nerji.gen.tr/deepcool-cg530-4f-argb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-54837?utm_campaign=akakce&v=1.28.3...
  13. fkomar

40k için 65" 4k TV önerisi yapar mısınız?

Merhabalar 40k bütçe mevcut. Belki bütçemi biraz daha aşabilirim. 65" ve 4k olan tv önerilerinize ihtiyacım var.
  14. fkomar

Bu 4 adet kasadan hangisini almalıyım?

Akvaryum tipi kasalar hoşuma gidiyor. Bu dördünden hangisi daha akıl karı olur? Benim seçimim NZXT H9 Flow. Sizce? https://www.s*nerji.gen.tr/nzxt-h9-flow-black-tempered-glass-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-45122...
  15. fkomar

30k Robot Süpürge Önerisi Yapar mısınız?

30k bütçeye kadar robot süpürge önerir misiniz? Hem paspas hem de süpürme işlemi yapabilen bir süpürge satın almak istiyorum.
  16. fkomar

Kasa önerilerinizi alabilir miyim?

Merhabalar 10k bütçe dahilinde bir kasa alacağım. Güncel Ekran kartlarını ve güncel sıvı/kule tipi hava soğutmalarını desteklemesini istiyorum. Mevcut ana kartım "ASUS PRIME B660M-K D4" Mevcut ekran kartım "MSI RTX 4060 Ventus 2X Black 8G" Mevcut sıvı soğutm "Cooler Master MasterLiquid...
  17. fkomar

Öneri Bilgisayar Aksesuar web siteleri

Merhaba. Ben Fatih. Herkese hayırlı iftarlar, ramazanlar diliyorum. Herkesin kendi bildiği, güvendiği, kullandığı yerel ve yabancı olan Amazon, n11 hepsiburada vb gibi çok bilinmeyen bilgisayar Aksesuarları (Klavye, Mouse, Monitör, Keycap, Kulaklık, Ses kartı, Kasa vb) satışı yapan web...
Geri