Arama sonuçları: *

• Users: Umbraa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

6-7bin TL'ye kablosuz kulaklık önerisi

Herkese selam. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
  2. U

Hearts of Iron IV Öğrenme

Hearts of Iron IV oynuyorum. Çok öğrenmek istiyorum ama oyun aşırı karışık geliyor. Savaşta bir anda yeniliyorum ve neyi yanlış yaptığımı anlayamıyorum. Genelde rastgele araştırma yapıyorum. Nasıl bir oynanış sıralaması izlemeliyim?
  3. U

Şehir Kurma Oyunları Önerileri

Şehir kurma tarzı, yukarıdan görünen oyunlar arıyorum. Bilindiklerin çoğunu oynadım. Önerirseniz çok sevinirim.
  4. U

Hangi oyunu almalıyım

Sizce hangisi yada bu fiyatlara oyun öneriniz var mı?
  5. U

Hogwarts Legacy İçin Güvenilir Türkçe Yama Önerisi

Hogwarts Legacy için Türkçe yama arıyorum. Güvenilir olan, virüs içermeyen bir yama önerir misiniz? Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
  6. U

Yardım RDR2 güvenilir Türkçe yama

güvenilir yama nereden bulabilirim? teşekkürler.
  7. U

İngilizce Nasıl Öğrenirim

Öncelikle merhaba biraz biliyorum ama azdır oyunları türkçe yamasız oynama gibi veya yabancı biriyle sohbet etme gibi kısacası basit bilsem yeter
  8. U

Laptop ram yükseltme

Merhaba bende 16gb ram var ve 2 yuvanın 1 i dolu yani 8x2 değil ama uygun ramı nasıl bulabilirim 32 gb yapsam bi zararı olurmu
  9. U

Yardım Boşta 10 gb ram kullanımı

Bu bir sorunmu yoksa normalmi
  10. U

Bilgisayar Sisteminin Değeri

r5 5500 gigabyte 4060 3 fanlı 16 gb ram 1 tb ssd anakart bilmiyorum kaç k eder
  11. U

Film ve Dizi Önerilerinizi Bekliyorum

Film kültürüm nerdeyse 0 film ve dizi önerisi olan varmı
  12. U

Steam indirim oyun önerisi

Oyun öneriniz varmı
  13. U

RTX 4050 Isı nasıl Laptop

Hogwarts Legacy Yüksek ayarlar normal mi ısı LAPTOP
  14. U

Hogwarts legacy türkçe yama

güvenilir yama varmı
  15. U

Hikaye Odaklı Oyun Tavsiyeleri

Hikayeli oyun önerisi Bitirdiğim oyunlar God of War God of War Ragnarök Metro 2033 Metro: Last Light Metro Exodus Dying Light Dying Light 2 Uncharted 4 Önerilerinizi bekliyorum
  16. U

Oyun Tavsiyesi ve Cities Skylines 2 Değer mi?

cities skylines 2 almayı düşünüyorum ama o fiyata değermi ve başka oyun önerisi olan varmı
  17. U

Steam Alışverişi İçin Kart Önerileri

Merhaba para yatırıp harcayabileceğim kart öneriniz var mı papara açık mı kapalımı bilmiyorum o yüzden kullanmıyorum sadece steamden oyun alma ve alışveriş için
  18. U

Heart of iron 4 nasıl oynanır

Merhaba oyun hakkında bilgim çok az youtube rehber videoları çok uzun ve sıkılıyorum tek bildiği bi kaç fabika inşa etmek ve araştırma yapmak
  19. U

Yeni ve Bilinmeyen Oyun Tavsiyeleri

şimdilik bunları ekledim başka bulamadım hikayeli de baktım fakat bulamıyorum ve çoğu bilindik oyunları bitirdim metro god of war ve dying light gibi
Geri