Arama sonuçları: *

• Users: Umbraa
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. U

Hogwarts Legacy İçin Güvenilir Türkçe Yama Önerisi

Hogwarts Legacy için Türkçe yama arıyorum. Güvenilir olan, virüs içermeyen bir yama önerir misiniz? Daha önce kullanıp memnun kaldığınız varsa paylaşırsanız sevinirim.
  2. U

Yardım RDR2 güvenilir Türkçe yama

güvenilir yama nereden bulabilirim? teşekkürler.
  3. U

İngilizce Nasıl Öğrenirim

Öncelikle merhaba biraz biliyorum ama azdır oyunları türkçe yamasız oynama gibi veya yabancı biriyle sohbet etme gibi kısacası basit bilsem yeter
  4. U

Laptop ram yükseltme

Merhaba bende 16gb ram var ve 2 yuvanın 1 i dolu yani 8x2 değil ama uygun ramı nasıl bulabilirim 32 gb yapsam bi zararı olurmu
  5. U

Yardım Boşta 10 gb ram kullanımı

Bu bir sorunmu yoksa normalmi
  6. U

Bilgisayar Sisteminin Değeri

r5 5500 gigabyte 4060 3 fanlı 16 gb ram 1 tb ssd anakart bilmiyorum kaç k eder
  7. U

Film ve Dizi Önerilerinizi Bekliyorum

Film kültürüm nerdeyse 0 film ve dizi önerisi olan varmı
  8. U

Steam indirim oyun önerisi

Oyun öneriniz varmı
  9. U

RTX 4050 Isı nasıl Laptop

Hogwarts Legacy Yüksek ayarlar normal mi ısı LAPTOP
  10. U

Hogwarts legacy türkçe yama

güvenilir yama varmı
  11. U

Hikaye Odaklı Oyun Tavsiyeleri

Hikayeli oyun önerisi Bitirdiğim oyunlar God of War God of War Ragnarök Metro 2033 Metro: Last Light Metro Exodus Dying Light Dying Light 2 Uncharted 4 Önerilerinizi bekliyorum
  12. U

Oyun Tavsiyesi ve Cities Skylines 2 Değer mi?

cities skylines 2 almayı düşünüyorum ama o fiyata değermi ve başka oyun önerisi olan varmı
  13. U

Steam Alışverişi İçin Kart Önerileri

Merhaba para yatırıp harcayabileceğim kart öneriniz var mı papara açık mı kapalımı bilmiyorum o yüzden kullanmıyorum sadece steamden oyun alma ve alışveriş için
  14. U

Heart of iron 4 nasıl oynanır

Merhaba oyun hakkında bilgim çok az youtube rehber videoları çok uzun ve sıkılıyorum tek bildiği bi kaç fabika inşa etmek ve araştırma yapmak
  15. U

Yeni ve Bilinmeyen Oyun Tavsiyeleri

şimdilik bunları ekledim başka bulamadım hikayeli de baktım fakat bulamıyorum ve çoğu bilindik oyunları bitirdim metro god of war ve dying light gibi
  16. U

Forza Horizon 5 alınır mı?

steamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi
  17. U

MOUSE ÖNERİSİ MAX 2 BÜTÇE

Mousem bozuldu ve mouse lazım bütçem max 2k kablosuz olurmu bu fiyata bilmiyorum ama kablosuz olsa daha iyi olur teşekkürler
  18. U

Online mobil oyun önerisi

Kasılmalı bir oyun önerisi lazım online olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
  19. U

Chill oyun önerisi!!

house flipper 2 düşünüyorum ama ben durduran 20$ sizce verilirmi?
Geri