Arama sonuçları: *

• Users: ardaskay
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Yardım Ekran kartı değiştirdim valorant error vermeye başladı

Merhaba dün 27 şubatta eski rx 570imi rtx 2060 ile takasladım (üzerine nakit vererek) eve geçtim yakın bir arkadaşım driverleri silip yeni driver kurmamda yardımcı oldu. Sonra valorantı test edicektim kart temiz sorunsuzdu, valorantı başlattım yükleme barı doldu ekrandaki gibi ve üst üste böyle...
  2. A

Yardım Goodram Ram aldım çalışmadı

Merhaba 1 mayıs salı günü x2 8gb ram ve 512gb m2 ssd sipariş etmiştim. Ürünler 3 güne elime ulaştı. Ramleri goodram aldım. (aşağıda linki var) ssd yi taktım çalıştı. ramleri taktım start verdim, ekran gelmedi fanlar dönmedi. ramin birini söktüm ve çalıştırdım ekran geldi bilgisayar çalıştı...
  3. A

Yardım Yeni ram ve ssd aldım ancak ekran gelmedi

Merhaba yeni ram ve ssd aldım sistemimi aşağıya yazıyorum. - Asus EX a320m gaming anakart - Amd ryzen 5 2600x - Msi rx 570 ekran kartı - x2 8gb ram goodram 3200mhz - curcial m2 ssd sistemimi ikinci el topladım geriye ssd ve ram kalmıştı onları sıfır aldım bugün kargolarım geldi ama ekran...
  4. A

ASUS A320M GAMİNG anakarta amd 3. nesil işlemci takarsam bios ekranı alırmıyım?

İkinci el anakart aldım ve buna göre sıfır işlemci almak istiyorum piyasada 2600 kalmamış baktım bir tane vardı 2 gün önce fiyatını 15000 tl ye çıkartmış. bende yeni işlemci aramaya çıktım amd ryzen 5 3600 düşündüm. biosun sürümünü vs. bilmiyorum güncelleme istermi eğer isterse nasıl...
  5. A

Çözüldü✓ Anakart biosu nasıl güncellenir?

Anakartımı 2. el aldım önceden hangi seri işlemci kullandıklarını onlarda bilmiyor bende bilmiyorum. model : asus a320m gaming am4 ryzen 5 5600 alıcağım 2. el ancak güncellemeyi bilmiyorum
  6. A

2.el anakartıma yeni nesil işlemci takıcam ama bios ekranı gelirmi?

Merhaba ben 2. el asus a320m-Gaming anakart aldım. Önceden sanırsam bu anakartta önceki sahibi ryzen 5 1600 kullanmış bende anakartı ikinci el aldım ailem ise işlemciyi sıfır alıcaklarına söz verdiler ryzen 5 5500 alıcaklar. bir arkadaşım bana bu işlemci ile bios güncel olmadığından...
  7. A

Yardım Anakartın ışığı yanıyor ancak kasa yada herhangi bir fan çalışmıyor.

2. el sistem topladım anakartımı asus a320m gaming seçtim ertesi günde ise fsp 650w güç kaynağı aldım. kasama montaj yaptım ve güzelce bağladım. ancak fişe takar takmaz güç düğmesine basmamama rağmen anakartın rgb ışıkları yanıyor, herhangi bir fan dönmüyor çalışmıyor. güç kaynağını n fanı...
Geri