Arama sonuçları: *

• Users: Elession
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Ryzen 7 7700 undervolt yaptım sıcaklık ayarları nasıl yardımcı olurmusunuz

merhaba arkadaşlar tam olarak bilmiyorum araştırarak bu alttaki ayarları açtım ve testleri yaptım sıcaklık ayarı sizce nasıl bana bu konuda yardımcı olurmusunuz test yaptığım zaman aldığım skor burada sıcaklık değerleri bu şekilde ama yük altında olmadığı kısımda da sıcaklık 55 ile 60 derece...
  2. E

Cpu sıcaklığı normal mi ryzen 7700

"Bilgisayarı ilk açtığımda sıcaklık değeri doğrudan 50-60 derece arasında oluyor. Kasayı uzun süre açmayıp dinlendirdikten sonra tekrar açtığımda da yine aynı sıcaklıkları görüyorum. Boştayken bu değerler değişmiyor; yüke bindiğinde ise bazen 70-75, bazen de 85-90 dereceleri görüyor. Bu durum...
  3. E

9070 XT boştayken 3D %100 kullanım gözüküyor

Selamlar arkadaşlar, ekran kartı boştayken 3D kısmı %100 kullanımda görünüyor, çözemedim. 9070 XT'de böyle bir sorun yaşayan var mı?
  4. E

Yardım Anakart bios ayarları nasıl olmali

Selamlar arkadaşlar bilgisayarım 20 25 saniye gibi bir sürede açiliyor ve oyunlarda alt tab atınca oyun donuyor veya oyundan atıyor. Hiç bios ayarı yapmadım acaba bu anakart da hangi özellikleri aktif etmeliyim bilen yardımcı olabilir mi çok sevinirim Sistem özellikleri : İşlemci 1 x AMD Ryzen 7...
  5. E

Yardım Anakart üzerinde ki sarı kırmızı işik

Selamlar kasa güç düğmesine bastıktan 10 saniye sonra falan işiklar sönüyor ekran kartı devreye giriyor bilgisayar açiliyor sebebi nedir bilgisayarı yeni aldım dün kurulum yaptim ramlerin sağ kısmında ki 2 ışık
  6. E

Apex legends 60 70 fps sorunu

Arkadaşlarr selamlar alttaki sistem bilgilerim apex oyununda 30-70 fps arası alıyorum sürücülerimi güncelledim format attım ama acaba darboğaz mı var veya çok bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz İŞLEMCİ: INTEL Core i5-10600KF 4.10GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm İşlemci 1 ANAKART...
Geri