Arama sonuçları: *

1. H

Arc B580'in yanına ikinci ekran kartı önerisi

Selam. B580 yanında ikinci kullanacağım bir ekran kartı arıyorum. Amaç olasılıkları yorumlamak, yoksa üstüne para koyup 5060'a geçmek falan da var. Unity, Blender gibi programları kullanıyorum, ekran kartı fanları uçuyor. Öyle yedekte kalsın, sıkıntı çıktığında "Backup" olarak kullanılabilecek...
  2. H

Delta GPS-850HB ve 850HL(modüler) Lian Li Dan A3 ile uyumlu mudur?

Acaba bu delta psular lian li dan A3 , ap201 ve nr200p gibi kasalarda uyumlu mudur. Değilse 3000 TL bandında PSU önerilerinizi bekliyorum
  3. H

HAWK HK255 ALINIR MI

Selamlar ben şuan Claws Flux LCD membran kullanıyorum ve iki hafta geçmesine rağmen arıza verdi tuşlar basmıyor artık bu yüzden 1200TL bandında yeni bir klavye alacağım aklımda şuanlik Hawk HK255 var başka güzel fikirler nedir?
  4. H

Öneri Benim için hangi GPU daha iyi?

Intel Arc b580den bahsediyorum başlığa yazmamışım.* Ben bu ekran kartından bıktım, daha iki ay yeni oldu garantisi duruyor tertemiz 100watt kullanıyorum (190 destekliyor) fakat bu kart her zaman sorun çıkarıyor falan filan daha önce anlattım bakabilirsiniz. Asıl sorum şu bu kartı satıp yerine...
  5. H

Bu Ekran Kartını Almayın!

Bahsettiğim o efsanevi kart namıdeğer Intel Arc B580. Bu kart çıktığında o kadar hatalıydı ki hatadan geçilmiyordu, oynama hevesinizi sömürüyordu. Yine de düzeltildi haberlerine kanıp bu kartı 2 ay önce aldım. İlk ay gayet iyiydi R5 5600X ile muazzam çalışıyordu fakat vsync'i kapatayım yüksek...
  6. H

D3D hatası GoW Ragnarök

Ryzen 5 5600X 16gb 3200mhz 1tb ssd Intel Arc B580 12gb 650w PSU Yine Gow ragnarök oynuyordum 50 saat oynadım hiçbir şey olmadı sadece 3 gün girmedim o sırada ekran kartını güncelledim, vsync açıktı onu kapattım başka bir şey yapmadım ve artık oyuna girdiğimde D3D crash veriyor tam olarak hatayı...
  7. H

Windows 11 aşırı yavaş

*Üç gün önce topladığım bilgisayarda* Bios güncellemesi yapmama rağmen indirdiğim W11 çok yavaş, Fall Guys oynarken takılmalar oluyor. Çok gördüm zaten W11 sıkıntılı diye. Format atacağım bu gidişle. _____________________ Ryzen 5 5600X Kioxia nvme m.2 1tb Kingston ddr4 3200 ram (2700de...
  8. H

Mavi Ekran Monitör sinyal yok hatası

Asus prime b450m-k || Ryzen 5 5600x 16 GB Kingston ddr4 1tb kioxia ssd Intel arc b580 PSU 650w Monitörü test ettim çalışıyor Kasa da çalışıyor hdmı var ama ne olursa olsun ne yaparsam yapayım sinyal yok diyor. Hdmı kablosunu iyice temizledim yine olmadı, ramleri çıkartıp tek tek denedim yine...
  9. H

Yardım Ryzen 5 5600X pin eğildi

Ryzen 5 5600X Vss pini eğildi topraklama piniymiş o yüzden onsuz çalışır diye düşünüyorum ama bu işlere elim yatkın değil ve pini tamir ederken kırmaktan korkuyorum. Her türlü risk almam lazım mı?
  10. H

Öneri 3000TL anakart ryzen 5 5600x

Beyler şimdi ben PC topluyorum ama kararsız kaldığım bir yer var bütçeme bu ikisi uyuyor. 1- ASrock B550 HDV 2-Asus Prime B450m -k|| 3- Her şeyi sat ve AM5'e geç. R 5 5600x M.2 1tb kioxa ssd 2x8 GB Kingston beast ddr4 650watt PSU Intel arc b580 var. Son bir soru, yakında AM4 kartların...
  11. H

Yardım İkinci el mi sıfır mı?

Şimdi 10.000 bütçem var; ya sıfır bir ekran kartı alacağım ki 10.000tl bütçe şuan hiç hoş gözükmüyor ya da ikinci el bir alacağım ama o da ikinci el diye şüphem var.
  12. H

Sıfır mi ikinci el mi?

22k bütçem var. R5 5600 ile kullanacak bir ekran kartı arıyorum. Rtx 4060 8g ve rx 7600 8g iyi gibi geldi ama ikinci el alsam daha iyisi olabilir mi veya güvenilir mi? Mesela ikinci elden 3070 12gb 10k'ya var ama aşırı kararsızım , bu işlerde çok bilgim de yok yeniyim.
Geri