Arama sonuçları: *

• Users: Atletm1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

PSU su üstte olan kasaya çok ses çıkarmayan egzoz fan önerisi.

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-hiper-zoe-3-fanli-600-w-atx-fiyati,453422515.html Kasam bu psu değişimi yaptım fakat gelen egzoz fan psu ile monteliymiş. Bundan dolayı kasaya uygun egzoz fan önerisi arıyorum.
  2. A

🔥İndirim RYZEN 7 7800X3D RTX 5090 SİSTEM 139.999 TL.

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/phantom-amd-sistem-onerisi-ryzen-7-7800x3d-gainward-geforce-rtx-5090-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-360mm-sivi-sogutucu 5090 ın kendisi 115k iken koyulan parça kalitesi gayet iyi. Kasa VENTO VG4051L yapılması çok daha iyi olur.
  3. A

İphone 11 için 20w kablo önerisi.

300 500 tl bütçem var. Baseus spigen gibi markalar duydum fakat gene de öneri almak istedim. Orijinal adaptörüm var fakat 20w kablom yok.
  4. A

Geceleri geç uyumanın boy kiloya etkisi çok mudur?

17 yaşındayım fakat boyum 1.63 falan ve uzamak istiyorum. Yediğim yemek bana göre fazla geliyor aldığım protein ve vitamindende memnunum. Fakat geceleri uyuyamama problemim var bilgisayarın başında deli gibi takılıyorum youtube instagram oyun çok oynamıyorum. Boyum daha uzar mı? Uzarsa ne...
  5. A

Uykusuzluk problemi ergenlikte nelere yol açar?

17 yaşındayım boyum ve kilomun yaşıma göre az ve yeterli beslenememe gibi içimde bir huyum var. Uykusuzluk ise 7.30 1 gibi okula gidiyorum 2 den 8 e kadar uyuyorum sonra ya 3 de uyuyorum yada sabahlıyorum bu benim için rutin oldu artık. U18 amatör lisansım var futbolda antreman olduğu günler...
  6. A

İphone 11 için şarj kablosu önerisi.

1.5 hafta önce elime iphone 11 geldi teknosaya gidip garantiden orijinal batarya takıldı. Bimin şarj aleti ile idare ediyorum fakat bu telefonu 1 yıl kullanma düşüncem var o yüzden sağlığına dikkat etmek istiyorum. Baseus spigen gibi markalar var fakat genede önerinizi almak istedim.
  7. A

10 K ya monitör dahil sistem iyi mi?

Merhaba biz kuzenimle sistemi topladık. Kısıtlı imkanlarımız vardı param güvende ve cüzdanım güvende yapamıyorduk ve uzak şehirlere gidemiyorduk. Bu durumda topladığımız sistem şu şekilde. Rx 550 2 gb sapphire (950 tl) Ryzen 5 1600 (700 tl) Gigabyte A520 MK V-2 ( Sıfır 2100 tl) Antex AX20 kasa...
  8. A

Proton vpn ile roblox oynamak pc ye zarar verir mi?

Bildiğiniz gibi ülkemizde discord ve roblox yasak. Goodbyedpi ya güvenmiyorum ve vpn kullanmak istiyorum bu vpnle oynarsam herhangi bir virüs problemi olur mu?
  9. A

Goodbyedpi ile roblox oynamak bilgisayara zarar verir mi?

Merhaba şimdi ben robloxtan çok ekmek yedim ve tekrar yemek istiyorum. Kasılmak için goodbyedpi ile oynamam gerek sorun yaratır mı?
  10. A

900 tl ye rx 550 2 gb alınır mı?

Çok bir beklentim yok sadece kuzenim valo oynasın diye pc topluyoruz 1000 tl ye kadar bursa içi ekran kartı öneriniz var mı?
  11. A

Ryzen 3 1200 işlemci ile arızalı GTX 960 takas edilir mi?

Merhaba elimde kullanmadigim ilanda 2 aydır olan R3 1200 işlemci var arızalı GTX 960 teklifi geldi bu teklifi değerlendirip kartı yaptırmak istiyorum sizce mantıklı mı?
  12. A

RX 5500 xt ile rx 6500 xt takas edilir mi?

Merhaba 1 hafta önce ilana rx 5500 xt 8 gb koydum rx 6500 xt ile takas teklifi geldi sizce kabul edilir mi? Yada bu kartı kaç paraya satıp farklı kartlar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  13. A

RX 5500 xt ryzen 5 5600 sistem kaç ay daha idare eder?

Merhaba öncelikle bu sistemi 1 yıldır kullanıyorum zamanında cahillikle almıştım. Fakat şimdi farkettimki hiç oyun oynamıyorum sadece valorant maksimum 1 2 saat gta 5 arada sıradada pubg. Bu sistemden sonra 40k lık rx 7800 xt sistem almayı planlıyorum fakat oyun oynamadığım için bu 40k yı farklı...
  14. A

500 1000 tl arası ekran kartı önerisi 2.el.

Amacım pc kurup kardeşime derslerinde video izlemesinde ve valorant gibi işlemci tabanlı oyunları 100 150 fps arasında oynicağı için fp kart istiyorum. İşlemci elimde var bursa içi olursa önerdiğiniz kartlar iyi olur.
  15. A

Ryzen 5 5600 işlemci termal macunsuz ısıları çok değişik.

Ryzen 3 1200 işlemcim vardı ikinci el almıştım macunsuz taktım full yükte 50 dereceyi geçmedi. Ryzen 5 5600 geldikten taktıktan sonra 3.4 ghz geçmiyordu fakat biostan XMP profil 2 yapınca düzeldi. 1 dakikalık OCCT testinde 4 ghz lere ulaştı ve 70 dereceyi gördü. Fakat valorant oynadığımda...
  16. A

Ryzen 3 1200 termal macun yokken OCCT testinde 50 dereceyi geçmiyor?

İkinci elden 400 tl ye ryzen 3 1200 aldım. Termal macunum yok yarın gelicek tahmini fakat koyayım deniyeyim dedim. İlk açılışta 35 dereceydi şaşırdım occt testinde soktum 50 dereceyi ve 30 wattı geçmiyor sizce neden olabilir?
Geri