Arama sonuçları: *

• Users: Veeqp
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. V

Çözüldü✓ Yanlış site

yanlış siteye atmışım kusura bakmayın
  2. V

Alt Tab atınca kapanıyor

merhabalar elimde 7800xt 7800x3d 32ram ve x870 eagle wifi7 anakart var mönitör 300 hz asus bir mönitor oyun oynarken alt tab atınca kapanıyor direkt pc bazen yapıyor bazen yapmıyor ama genel olarak yapıyor sistemde bi ara ekran kartı güncellemesi diye kafayı yemişti ve amd yi silip geri...
  3. V

X870 eagle wifi7 Bluetooth yardım

Yeni bilgisayar aldım anakartım x870 eagle wifi7 arada bir kafam ağrıyor kulaklıktan kaynaklı telefonun Bluetooth kulaklığını kullanmak istiyorum fakat Bluetooth özelliğini açtığımda bilgisayardan new Devices diyerek sürekli arama yapıyor ve hiç bir cihaz bulamıyor ve aramaya devam ediyor...
  4. V

Mouse pad için yardım ve öneri max 2k

Çok uzun süredir mouse pad olsunda rastgele olsun fark etmez kafasındaydım fakat artık değiştiricem bayafır Razer goliathus chroma kullanıyordum hediye gelmişti. Orta düşük bir sensim var spray atarken istemsiz bastırıyorum mouseu bu mouse pad ilk geldiğinde bastırdığım için takılıyordu bana...
  5. V

Claw grip Öneri 4.5k bütçe

Aklımda normalde waizowldan Ogm cloud alma fikri vardı fakat sonrasında bir kuşku düştü içime acaba Ogm pro v2 mi alsam diye 10 yıla aşkındır g402 kullanıyorum low sens diyebileceğimiz bir sense sahibibm sizce ne alayım Ogm pro v2 mi yoksa başka bir şey mi kendimi Ogm pro v2 ye yakın görüyorum
  6. V

F/p kulaklık 2.5k 3k arası

çoğunlukla fps oyunları oynuyorum evim biraz sesli olduğundan mikrofonu gürültü engelleme okursa muhteşem olur kablolu kablosuz fark etmez fakat kablolularda daha iyi mikrofon performansı olduğundan kablolu daha iyi olur kumaş ped varsa bütçeyi 3.5 da olabilir fakat daha yükseği olmaz
  7. V

Hangi kulaklık tercih etmeliyim 3 3,5k bütçe

çoğunlukla fps oyunları oynyorum birz sesli bir evim var ondan dolayı gürültüyü az seviyede mikrofondan yansıtan bir cihaz seçmeyi umuyorum deri pedden nefret ederim ses yalıtımına o kdr takılmaya gerek yok aklımda şöyle şeyler var...
  8. V

ROG Strix XG259QNG 380 hz öneri

çoğunlukla dps oyunları oynuyorum fakat bir türlü moitör seçimi yapamadım bu monitörü düşündüm fakat tepki süresi aklımı karıştırdı ya yalansa ticaret için yapıldıysa diye onun yerine BenQ Zowie XL2546X Plus alırım diye düşündüm sizin tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir bütçeyi ise 30k yı...
  9. V

Çözüldü✓ 15k 20k bütçeli 24 inç monitör 300 hz üstü

genel olarak fps oyunları oynuyorum yüksek fps alıyorum genelinde ama 540 gibi ütopik bir sayıya gerek yok 15k veya 20k arası 300hz üstü bir monitör olursa çok sevinirim https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249qm1a-23-8-1-ms-full-hf-freesync-oyuncu-u-fiyati,101029078.html...
  10. V

60 65 k bütçeli pc için öneriler

FPS oyunları oynayacağım, genel olarak oynadığım oyunların yoğunluğu ise en çok R6 sonra CS2 ve de Valorant olarak sıralayabilirim. Aklımda ekran kartı olarak 7800XT veya 7700XT var, normalde 9070XT toplayacaktım fakat bazı parasal sıkıntılarım çıktı, ondan dolayı işlemcide R7800x3D vardı şu...
  11. V

3k 4.5k arası sessiz veya orta sesli klavye öneriniz

normalde aula f87 alıcaktım teknostore dan fakat aklıma şüphe düştü kronik sorunu var diyenleri gördüm iade kabul etmiyor teknostore diyenleride gördüm kafam karıştı önerebiliyorsanız sessiz veya orta sesli bir klavye öneriniz var mıdır mekanik olursa sevinirim ömür açısından membran klavyelerde...
  12. V

AMD mi Nvidia mı hanisini tercih etmeliyim

yaklaşık 70k-80k arası bir pc toplamayı düşünüyorum genel olarak fps oyunları oynuyorum ama çok arada kaldım amd mi nvidia mı diye amd nin fsr ve nvidia nın dlss teknolojisi hakkında pek de bilgim yok ama az bir baktım fsr da çok fazla görüntü bozulması olduğu söylenmiş ben istemiyorum görüntü...
  13. V

65k 75k bütçe arası yaptığım sisteme eleştriniz nelerdir

genel olarak fps oyunları oynuyorum fazla bir bilgim yok bilgisayar toplamaya karşı odam sıcak bir oda önerileriniz nelerdir. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg3400s-rgb-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html...
  14. V

7k ya Mouse önerisi kablolu kablosuz

yıllarca logitech g402 kullandım kendisinin ağır olmasından dolayı artik daha hafif mouselar bakıorum ama genel olarak ağır olsada sıkıntı tek isteğim g402 gibi büyük bir mouse olursa sevinirim yani logitech g pro x superlight gibi ince olmasın elden kaçmasın yeterli olur kablolu kablosuz fark...
  15. V

50K 60K arası toplama pc

genel olarak fps oyunları oynuyorum monitör ve mouse var sadece bende geri kalanı bu bütçeden çıkarmayı düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok önerebileceğiniz sistemler var mıdır?
  16. V

70k ya bilgisayar tavsiyesi

genellikle fps oyunlari oynuyorum cevre birimleri var sadece kasasi ve kasanin ici kaldi pek bilgim olmadigimdan 60 veya zorlasak 70k butcem var onerebileceginiz sistem varsa cok memnun olurum.
  17. V

Çözüldü✓ Orta sesli veya sessiz olan klavye önerileriniz nelerdir

Blue switch gibi sesi çıkan değilde daha sessiz ve de %60 olmayan klavye önerileriniz nelerdir?(mekanik olursa sevinirim ömür açısından)
  18. V

Çözüldü✓ 15k veya 20k ya monitör öneriniz nelerdir olabiliyorsa 27 inç

sürekli olarak fps oyunları oynuyorum 15k veya 20k ya önerebileceiniz en iyi monitör nelerdir? olabiliyorsa 27 inç olursa sevinirim
  19. V

Çözüldü✓ Logitech G733 mü Logitech pro x Kablolu olanı mı ?

sürekli aldıım kulaklıklarda kablo sorunu yaşadım ondan dolayı kablosuz olan g733 mu almak mantıklı yoksa pro x kablolu mu
Geri