Arama sonuçları: *

• Users: Alfie ツ
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

AirPods 4.Nesil Silikon Uç Takılabilir Mi?

AirPods 4 alacağım ama kulak girişi benlik değil ekstra bi silikon uç takılabiliyor mu ?
  2. A

Wraith ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse Takılma Problemi

Herkese iyi forumlar, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 Mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır fps oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum.Misal veriyorum valorantta mouseyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor veya mouseyi çevirdiğimden...
  3. A

Laptop Önerisi Acilllll

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SKAGF?magaza=GarajOnline&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj...
  4. A

Gaming Laptop Önerisi

Merhabalar arkadaşlar, gaming laptop önericek var mı max 70k bütçem var herkese iyi forumlar..
  5. A

ATK A9 Mouse Problemi

Herkese iyi forumlar, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 Mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır fps oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum.Misal veriyorum valorantta mouseyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor.Bu konu hakkında yardımcı...
  6. A

Çözüldü✓ Uygulamaları Kaldırdım Ancak Hala Gözükmekte Nasıl Kaldırırım?

Bazı oyunların dosyası olmamasına rağmen böyle kalıyor ve kaldır dediğimde hiçbir şey olmuyor bunaları nasıl kaldırabilirim?
  7. A

Mavi Ekran Sistem Hakkında Bilgilendirme

Merhabalar herkese iyi forumlar. sistemlerimi altta belirteceğim. Sizlere sorum genelde valorant,cs 2 falan oynuyorum ancak anlayacağınız gibi fps'im bayağı bi düşük f/p olarak hangi donanımımı geliştirmemi önerirsiniz? Ekran kartı: nvidia gt 710 Anakart: MSİ A320M-A PRO İşlemci: AMD Ryzen 5...
Geri