Arama sonuçları: *

• Users: Rowina
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

2600TL'ye kadar mouse Önerisi

Merhabalar şuan steelseries rival 3 kullanmaktayım kablosuz mouseye geçiş yapmak istiyorum almışkende beyaz renk tercih edeceğim bütçem en fazla 2600TL'dir mouse tutuşumu ek olarak ekliceğim aklımda ki modeller şuanlık ATK Dragonfly A9 - VXE Dragonfly R1 bu ikisi arasındayım hangisini tavsiye...
  2. R

Yenileme yapmadan gözükmeme

Merhaba arkadaşlar benim sorunum su atıyorum belgelere girip masaüstüne tıkladım ve ordan bir kısayol sildim masaüstüne geldigimde hala orda gözükmekte ama f5 yaptıgımda gitmekte aynı şey arkada indirenler klasörü açıkken mesela bir şey indirdim klasore girdim bir şey gözükmüyor ama f5...
  3. R

GTA 5 Kasma Afterburner Var

Ryzen 5 5600x Rtx4060 ekran kartı ile fps drop yaşıyorum 180hz Vsync açık Ayarlar yüksekte 4xte
  4. R

GTA 5 esc basınca oyun kasıyor

Evet arkadaşlar sabit olarak 250 fps oynadıgım oyunda esc basınca mouse takıla takıla kasa kasa gidiyor ve oyun kasıyor ayar yaparken zorlanıyorum sebebi nedir
  5. R

Windows isteğe bağlı güncelleştirme 22h2

selamın aleyküm arkadaşlar bu güncelsiniz yazısının altında böyle bir ibare yer alıyor 22h2 güncelleştirmesi bunu yapmalımıyım her şeyim güncel daha yeni güncelledim oyunda ki performansı etkiler mi ryzen 5 5600x rtx 4060 var sistemde
  6. R

50 Mbps Altyapılı TTNET mi 200 Mbps Fiber Vodafone mi

Evet arkadaşlar binamızda Türk Ttelekom altyapısı var fakat fiber değil 50 Mbps sağlayabiliyor bir yandanda Vodafone Fiber var 200 Mbps sağlıyor şu an ki internetimiz türk telekom fakat en düşük paketi sürekli bağlantıda zayıflık çektigimizden paket yükseltmeyi ve ya cayarak fibere geçmeyi...
  7. R

bilgisayar için akım korumalı priz tavsiyeleri

Tercihen priz 3 5 arası bütçem en fazla 1000tldir bilgisayar ve monitör bağlancak arada telefon şarj aleti gelicek.
  8. R

Msi 256f Monitör Ayarları

Arkadaşlar monitörde ghosting yok ufo testi yaptım ama hic bir ayar yapmamama rahmen ghosting yok simdi ayar yapmak istiyorum ama ne açılır ne kapanır bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? valorant ve cs go oynuyorum.
  9. R

Ghostingi az olan monitör 6500 TL'ye kadar

evet dostlar önerilere acıgım valorant cs go tarzı oyunlar oynıcagım 27" istemiyorum ghostingden sıkılmıs birisi olarak akıcı bir oyun oynamak istiyorum.
  10. R

6000tlye kadar ghosting olmayan ve ya az olan monitör tavsiyesi

Tercihen 24 inç 165 hz ve üstü ghosting olmayan ve ya az olan bir monitör arayışındayım cs go valorant tarzı oyunlar oynıcagım icin biraz önemli benim icin simdiden herkese teşekkür ederim. Bütçe Max = 6000tl
Geri