Merhaba iphone 11 batarya ve ekran yan Sanayi ile değişmiş sağlık 100 11000tl ye alınır mı? Max 1 yıl kullanıcam pubg, clash Royale oynarım bir de fotoğraf çekerim. Android önermeyin
Spark 20 pro kullanıyorum antutu 500k diye hatırlıyorum. 8+ antutu 600k. Sparkı 7000 e satıp, bataryası orjinal ile değişmiş iphone 8 plus almak ne kadar mantıklı?
Bir kaç saat içinde telefonum ip13 ü satıcam bazı nedenlerden dolayı 5k ile ne alabilirim ne mantıklı olur mümkünse kasması az olsun kamerası güzel olsun aklımda 8plus var?
Merhabalar. 0 veya 2. El cep telefonu önerileri almak istiyorum mümkünse samsung ve apple dışı almamak istiyorum. Apple'in 60 hz i önemli değil. Minimum 128 gb olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
Parasını dert etmeyin. 0 alıcam. Oyun performansı acayip bir şey olmasını istemiyorum iyi ve güzel, yeterli olsun. Kamerası hem sosyal medya için hem de günlük kullanım için çok güzel olsun. Hem geleceğimde iyi bir fiyata hızlı bir şekilde satayım
Ikinci el fiyatları neredeyse aynı. S25 in antutusu 15 i tokatlıyor. Bu telefonu hem ortamda hava atmak için hem de oyun oynamak için alıcam. Şöyle bir saçmalık var ki İPhone alınca gerçekten daha havalı hissede biliyor insan. Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
Merhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.
Merhaba 12 bin liram var. Bu paraya PlayStation 4 mü alıp oynamalıyım, yoksa instagramda @maskonomist diye bir sayfa var onun gibii al sat mi yapmalıyım?
Merhaba 16k bütçe 0 A55 mi alırsam daha mantıklı olur yoksa 2.el temiz İPhone 11 mi?
Benim için gerekenler fotoğraf kalitesi, oyun ve cihaz performansı
23,000 TL bütçem var. Yeni cep telefonu alacağım. Parası önemli değil. Bütçemi geçmesin yeter. Benim için önemli olanlar batarya, kamera, kamera fps değeri, oyun ve kozmetiği. Beni 2 3 sene götürsün yeter. En az 256 gb.
İyi günler 25 bin TL ye kadar bütçem var. 2.el İPhone 12 mi almalıyım yoksa 0 Samsung galaxy a 55 mi emin olamadım. İPhone 12 nin antutu puanı daha yüksek, ama batarya yeterlilik konusunda emin olamıyorum. Yani gün içi oyunlarda oynarım beni 2 3 yıl idare etsin düşüncem var. Şimdiden teşekkür...