Arama sonuçları: *

• Users: Resullls
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Resullls

İphone 11 değişenli alınır mı

Merhaba iphone 11 batarya ve ekran yan Sanayi ile değişmiş sağlık 100 11000tl ye alınır mı? Max 1 yıl kullanıcam pubg, clash Royale oynarım bir de fotoğraf çekerim. Android önermeyin
  2. Resullls

Değişenli iphone 11 alınır mı

Ekran ve batarya orjinal ile değişmiş iphone 11 alınır mı 12.000 tl ye
  3. Resullls

İphone 8 plus vs Tecno spark 20 pro

Spark 20 pro kullanıyorum antutu 500k diye hatırlıyorum. 8+ antutu 600k. Sparkı 7000 e satıp, bataryası orjinal ile değişmiş iphone 8 plus almak ne kadar mantıklı?
  4. Resullls

Spark 20 pro vs 8 plus

Elimde ki tecno spark 20 pro yu 7000 e satıp 6500 e pil orjinalle değişmiş sağlık 100 hatasız değişen siz(pil hariç) 8 plus alınır mı
  5. Resullls

5000 bütçe ile en iyi telefon

Bir kaç saat içinde telefonum ip13 ü satıcam bazı nedenlerden dolayı 5k ile ne alabilirim ne mantıklı olur mümkünse kasması az olsun kamerası güzel olsun aklımda 8plus var?
  6. Resullls

IPhone 13 satıp iPhone 8 plus ve bilgisayar/playstation almak mantıklı mı?

İyi günler elimde 128 gb iPhone 13 var satarsam 24 e satabilirim. İkinci el 8 plus 7k kalan 17k ile bilgisayar sistemi kurmak sizce ne kadar mantıklı?
  7. Resullls

20k 0 veya 2.el telefon önerileri

Merhabalar. 0 veya 2. El cep telefonu önerileri almak istiyorum mümkünse samsung ve apple dışı almamak istiyorum. Apple'in 60 hz i önemli değil. Minimum 128 gb olacak. Şimdiden teşekkür ederim.
  8. Resullls

İPhone 16 pro vs s25 hangisi?

Parasını dert etmeyin. 0 alıcam. Oyun performansı acayip bir şey olmasını istemiyorum iyi ve güzel, yeterli olsun. Kamerası hem sosyal medya için hem de günlük kullanım için çok güzel olsun. Hem geleceğimde iyi bir fiyata hızlı bir şekilde satayım
  9. Resullls

S25 vs iphone 15 hangisini alıyım

Ikinci el fiyatları neredeyse aynı. S25 in antutusu 15 i tokatlıyor. Bu telefonu hem ortamda hava atmak için hem de oyun oynamak için alıcam. Şöyle bir saçmalık var ki İPhone alınca gerçekten daha havalı hissede biliyor insan. Siz olsaydınız hangisini alırdınız?
  10. Resullls

İddia ile para katlamak

Merhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.
  11. Resullls

İPhone 15 pro vs İPhone 15

Telefon alıcam fiyatı boş verin ve tamamen özelliklere dayalı yorum yapmanızı istiyorum.
  12. Resullls

Playstation mı yoksa ticaret mi

Merhaba 12 bin liram var. Bu paraya PlayStation 4 mü alıp oynamalıyım, yoksa instagramda @maskonomist diye bir sayfa var onun gibii al sat mi yapmalıyım?
  13. Resullls

Ati242 kırmızı tuborg olayı

Ati, Ebo'yla konuşurken diyor ki;ben de bir kız bulayım ki, kırmızı tuborg içmeyeyim. Bu kırmızı turbogun olayı nedir?
  14. Resullls

İPhone 13 0 vs 2.el 2025

Merhaba. Bütçem 40,000 İPhone 13 ve 14 ün işlemciler aynı. Bu yüzden 13 alıcam ama 0 mı yoksa 2.el mi almalıyım bilmiyorum.
  15. Resullls

İPhone 11 yazılım güncellemesi

Telefonumun seneye sanırım yazılım güncellemesi bitiyor. Kimisi diyor ki;artık instagram, WhatsApp, vs. uygulamalara gelen güncellemeleri yapamayacaksın. Bunun doğruluğu nedir? (İPhone 11)
  16. Resullls

Samsung A55 vs İPhone 11

Merhaba 16k bütçe 0 A55 mi alırsam daha mantıklı olur yoksa 2.el temiz İPhone 11 mi? Benim için gerekenler fotoğraf kalitesi, oyun ve cihaz performansı
  17. Resullls

Telefon önerisi Yurt içi

23,000 TL bütçem var. Yeni cep telefonu alacağım. Parası önemli değil. Bütçemi geçmesin yeter. Benim için önemli olanlar batarya, kamera, kamera fps değeri, oyun ve kozmetiği. Beni 2 3 sene götürsün yeter. En az 256 gb.
  18. Resullls

İPhone 12 vs Samsung A 55

İyi günler 25 bin TL ye kadar bütçem var. 2.el İPhone 12 mi almalıyım yoksa 0 Samsung galaxy a 55 mi emin olamadım. İPhone 12 nin antutu puanı daha yüksek, ama batarya yeterlilik konusunda emin olamıyorum. Yani gün içi oyunlarda oynarım beni 2 3 yıl idare etsin düşüncem var. Şimdiden teşekkür...
Geri