Arama sonuçları: *

• Users: woad_xlr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Thinkbook performans'ı nasıl(android yazılım/unity 3d)

https://www.hepsiburada.com/lenovo-thinkbook-16-g7-arp-amd-ryzen-7-7735hs-32gb-ddr5-1tb-ssd-radeon-680m-graphics-16-wuxga-300nits-ips-freedos-tasinabilir-bilgisayar-21mw002ctrf13-zetta-canta-p-HBCV0000987HOE bu laptop almak istiyorum bu dahili ekran kartı iyiymiş ama b ilemiyorum ben bunu...
  2. W

Dayanıklı bir laptop önerisi

özel gereksinim ve ilgi isteyen bir kardeşi olan birisiyim bunu daha önce teknopat'a yazdım banladılar nedense(hastalığını hakaret gibi algılamış olabilirler) kardeşim herşeye saldırıyor laptop dayanıklı olması gerekiyor oyun geliştirmek için bütçe:45000 tl ne olur yardım edin bana beklentim bir...
  3. W

Benim sistem özelliklerime hangi yazılım alanı daha uygun

işkemci: Intel(R) Core(TM) i3-3210 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz yüklü ram: 12,0 GB+2gb sanal hafıza: 112 GB SSD SanDisk SSD PLUS 120GB, 477 GB SSD Verbatim Vi550 S3 grafik kartı: NVIDIA GeForce GT 730 (2 GB) 64 bit sistem. windows10 zorin os linux. hedefim olan yazılım dalları oyun...
  4. W

Benim donanımıma nasıl programlar olur

bende 8 gb ddr3 ram. i3210 3.20ghz CPU 3.nesil işlemci. 512gb ve 128gb ddr3 ssd 2 tane . gt 730 2gb gddr5 sistem var nasıl bir edit programı ve başka programlar önerirsiniz programı olur
  5. W

Yazılım alanlarında kendimi kaybetmiş hissetmek

birçok alanda az buçuk bilgi sahibi oldum, son 4 yıldır 16 yaşındayım ve çok şey kaçırdığımı düşünüyorum. ama bazı noktalarda baya iyiyim mesela: temel frontend css flexbox html iskelet yapısı javascript mimarisi ortalamaya takın backend veri tabanı tasarım daha önceden kalma basit unity bilgisi...
  6. W

Kodlama.io Erişim Sorunu ve Alternatif Platformlar

hocam be 2022 den beri kodlama.io kullanıyorum, ama ne olduysa kapalı ulaşamadım many_derict_error diyor. ne yapabilirim efendim bilmiyorum. eğer bir yolu yoksa nasıl ben kodlama.io benzeri bir platform buluncam, öneriniz varmıdır.
Geri