Arama sonuçları: *

1. samet kulak

Kablolu/kablosuz kulaklık önerisi

Genel olarak FPS oyunları oynuyorum ve iyi ses kasmak istiyorum. Çoğu zaman müzik dinlediğim için müzik anlamında da beni tatmin etsin istiyorum. Bass seviyorum ve seslerin anlaşılır olmasını istiyorum. Yayın yaptığım için mikrofonu kaliteli olsun istiyorum. Aldıktan sonra servisi başarılı bir...
  2. samet kulak

bu dosya virüs müdür

arkadaşlar kaspersky rapor geçmişine bakınca böyle bir şey gördüm not a virüs yazıyor ama emin olamadım tam olarak nedir bu?
  3. samet kulak

1.5 Metre 2 Metre uzunluğunda ethernet kablosu nereden alabilirim

Arkadaşlar 1.5 2 metre uzunluğunda ethernet kablosuna ihtiyacım var nereden alabilirim internetten de olur yeter ki kaliteli olsun bütçe sıkıntım yok. internet dışı da olur nereden alınabilir
  4. samet kulak

sistemin eksiği var mı nasıl sizce önerileriniz var mı

Arkadaşlar şöyle bi sistem toplayacağım nasıl sizce Ryzen 5 3600 Asus TUF Gaming B550M-PLUS AM4 mATX Anakart Corsair vengeance rgb pro 3200mhz cl16 2x8 (ALINDI) Cooler master mb511 ARGB 650W 80+ Asus rog strix rtx 2070 gaming (ALINDI) Samsung 860 evo 500gb 1tb seagate barracuda hdd t6 ultra soğutucu
  5. samet kulak

11.500TL monitör dahil sistem önerisi

selam arkadaşlar bu bütçe bandında monitör dahil sistem önerir misiniz birazcık aşabilir aşmazsa daha iyi şimdiden teşekkürler
  6. samet kulak

Gigabyte RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G ekran kartı nasıldır

Arkadaşlar 2070 super almak istiyorum bunun fiyatı şu an 4600 lira sizce fiyatını hak eden bi kart mı problemleri var mı ve sizce gaming gecesinde asus msi gibi markalar bu fiyatlara düşer mi eğer düşme ihtimali varsa bekleyeceğim indirimi
  7. samet kulak

cooler master mb511 soğutucu sığar mı

arkadaşlar bu kasaya t6 ultra soğutucu sığar mı
  8. samet kulak

500gb SSD + 1tb HDD problemi

Hdd oyunlarda drop vs gibi problemler yaşattığını duydum yaşayan arkadaşlar var mı 500gb ssd'nin bana yeteceğini pek zannetmiyorum fazla oyun indirmeyi planlıyorum ekstra hdd almamı söylediler ama kararsız kaldım hdd drop vs gibi şeylere yol açıyor mu ve bildiğiniz kaliteli bi hdd var mı
  9. samet kulak

500gb ssd yeterli mi

arkadaşlar 600 tl'ye samsung 860 evo modelini alacağım ama son çıkan oyunları oynayacağım hepsinin gb'si fazla sizce yeter mi ileride ekstra alabilirim belki ama ilk etapta yeterli olur mu sizce
  10. samet kulak

sistem konusunda kararsız kalmak bakabilir misiniz lüfen

Ya arkadaşlar 9.5k bütçem var pc için 2070Superli bi sistem bile alabilirim ama ne bileyim da2 yeni sistemi anakart ram ve ssd olarak özelleştirip 7500tl veriyorum üstüne 2k monitör parası kalıyor sizce ne yapayım da2'de benim işimi görür ama ne bileyim ileriye dönük bi pc olsun diye rtx...
  11. samet kulak

masamın büyüklüğüne uygun monitör asus tuf vg249q olabilir

47 cm masam var en olarak yani dikey olarak yatay olarak 120, 120x47 denebilir 21 cm klavyem var geriye kaldı 26 cm 2 cm klavye ileride geriye kaldı 24 cm. bu monitörün eni 22 genişliği 23.5 cm sizce kalan yere sığar mı ya da bu kalan yere uygun monitör var mıdır 144hz
  12. samet kulak

t6 ultra kasaya sığar mı

cooler master mb511 kasaya t6 ultra soğutma sığar mı
  13. samet kulak

rtx 2070 super indirim

gaming gecesinde hep bu kartı bekliyorum bi ara rog strix 2070 geldi 4100'e beğenmedim super almak istediğim için vazgeçtim sizce ne zaman gelebilir tahmini olarak
  14. samet kulak

1800 bütçe ayırdım 144hz ips ya da va en iyi monitör

1800Tl ayırdım monitör için genellikle tek kişilik oyunlar oynayacağım arada rekabetçi de girebilirim önerdiğiniz monitör var mı 144hz 1ms ips ya da va
  15. samet kulak

bu sisteme nasıl bi monitör alınmalı

Ryzen 5 3600 B450 Tomahawk max Corsair vengeance 3200mhz cl 16 Rtx 2060 super gaming x Cooler master mb511 -Sormak istediğim şey şu bütçem 3k, 2k monitör almayı düşünüyorum fakat 1080p'nin de işimi göreceği söylendi 2k monitörlerin boyutu 27 inç ve büyük baya galiba onun yerine 1080p 24 inç...
  16. samet kulak

2k ya da 1080p monitör önerisi

Arkadaşlar 3K Bütçem var monitör için güçlü bi sistem alacağım onu hak eden bi monitör olsun istiyorum sizce 1080p mi yoksa 2k mı çünkü 2k çok pahalı. önerdiğiniz model varsa sevinirim
  17. samet kulak

naylon şort rahatsız ediyor mu

bi tane şort beğendim ama tamamen naylon yazın terletebilir ama tasarımını çok beğendim sizce ne yapmalıyım rahatsız eder mi
  18. samet kulak

monitör vs televizyon

arkadaşlar 2k monitör almayı düşünüyorum onun yerine 108 ya da 105'di ekran bi televizyon var ona bağlasam olmaz mı monitörün verdiği etkiyi verir mi
  19. samet kulak

sistem + monitör mü sadece sistem mi

Arkadaşlar 9500 TL bütçem var sadece kasa mı alsam yoksa monitör dahil bi sistem mi alsam şimdi 9.5K'yı sadece sisteme vermek biraz üzücü ve o kasanın hakkını vermek için 2k monitör almak gerekiyor ve pahalı monitörler onun yerine 1080p monitör + bi sistem mi almalıyım alacaksam ne olmalı
  20. samet kulak

ryzen 5 3600 vs 3600x

Arkadaşlar hazır sistem alacağım için aradaki fiyat farkı çok az 3600x seçersem sadece 190 lira vermiş olacağım benim sorum şu 3600 çok fazla ısınıyor diye duydum stok fanla 3600 alıp fan parası vermek yerine 3600x seçmek istiyorum 3600x'in soğutması nasıl stok fanı -Yani 3600 alıp soğutma...
Geri