Arama sonuçları: *

• Users: oguzz08
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. oguzz08

Yardım Harddisk nereden alınır

öncelikli olarak 1tb olmazsa 500 gb harddisk bakıyorum ama internette hiç ürün ilanı yok olanlarda bilinmedik siteler çok az sayıda ilan bulabildim piyasada harddisk kıtlığımı var niye satılmıyo bunlar yardım ederseniz sevinirim
  2. oguzz08

Yardım Iphone model numarası 5 ile başlıyor

büyük bi, telefoncudan aldıgım iphone 16 pro cihazın kutuda model numarası 5 ile başlıyo cihazdada 5 ile başlıyo sorduk toplama cihaz fln değil dedi emin olamadım yardım edin lütfen bu cihazın model kodu niye 5 ile başlıyo Kutunun jelatinlerini ben açtım sıfır cihaz YURT DIŞI CİHAZ MODEL KODU...
  3. oguzz08

Ds4 l2 tusu calısmıyo

kaliteli cakma bir ds4 aldım (kalitesiz) ps sony logoları fln var eve geldi bir türlü bluetooth usb donglea bağlanmadı mac e bağlandı direk sorunun usb dongleda oldugunu anlayıp rahatladım diyecektimki l2 tuşunun calısmadıgını gördüm sizce iade edeyimmi çözümü varmı ?
  4. oguzz08

Yardım Dualshock 4 pcye bağlanmıyor yardım

replika dualshock 4 geldi bugün platoon bluetooth usb dongle aldım ds4 ile eşleşiyor fakat bağlanmıyor ds4 windows programıda görmüyor bu yüzden kablolu direk bağlanırken kablosuz bağlanamıyorum yardım edin 1744361403
  5. oguzz08

Yardım Ekran kartı yamuldu yardımmmm

kulaklık kablosuna takıldım kasa yere düştü ve ekran kartı yerinden çıktı vidayı söktüm elime aldım ve bi kısmı yamulmuş ne yapacağım lütfen yardımcı olun 2070super
  6. oguzz08

Ds4 almalımıyım yardım

pc için ds4 bakıyorum orjinal almam bulamadımda zaten kaliteli replika ds4 önerisi varmı cakma dualsense cakma ds4 ile aynı fiyatlarda dualsense futbol oyunları için uygunmu ds4 or dualsense?
  7. oguzz08

Display port kablo önerisi

yeni alacagım monitörde display port kablo cıkmıyor 150 250 tl arası önerebileceğiniz dp kablosu varmı (ekran kartı 2070S)
  8. oguzz08

Aryond A24 V2 180 Hz alınır mı???

Aryond A24 V2 180 Hz monitör fast ıps,1ms tepki süresi hdr,dahili hoparlör,pivot ekran ve rgb tasarım özellikleri ile sunuluyo sizce alınabilirmi ghosting sorunu varmı??
  9. oguzz08

Yardım Samsung Odyssey G3 alınır mı?

Kısa geceyim 3500- 4400 tl fiyat bandım var bu fiyata hangisini almalıyım samsunga ghosting muhabbeti var rahatsız eder mi??? Samsung Odyssey G3 Onvo OV24MNT202G(bime gelen monitör) MSI G244F James Donkey Epic E10 Gamepower Bull T10
Geri