Arama sonuçları: *

• Users: Thabey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Thabey

5000-5800TL arası monitör önerisi

5000-5800TL arasında IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum. Hem oyun hem iş için o yüzden min 24,5 inç bakıyorum önerileriniz var mı?
  2. Thabey

Masa arkası için şerit led önerisi?

Masa arkası için şerit led alacağım çok pahalı olmayan min 2m olan şerit led öneriniz var mı?
  3. Thabey

Vlog için stabilizer gimbal almak istiyorum sizce Torima güvenilir bir marka mı?

https://www.trendyol.com/torima/tripod-gimbal-ozellikli-cok-amacli-selfie-cubugu-m01-gri-p-837617550 Bunu almayı düşündüm bu olmazsa 2-3 daha bekleyip https://www.trendyol.com/dji/osmo-mobile-7-stabilizer-gimbal-p-902931016 alabilirim ama ilkinde problem yoksa onu almak daha mantıklı gibi...
  4. Thabey

40 bin TL'ye toplama sistem önerisi

Ben kendimce şöyle bir liste çıkarttım. Yardımcı olursanız sevinirim. 40 binin çok üstüne çıkmayacak şekilde önerileriniz varsa bekliyorum. Hazır sistem istemiyorum çünkü sistemi yavaş yavaş toplayacağım. İşlemci ...
  5. Thabey

Pdx SL-288A face cam için ışık olarak alınır mı?

Ring light tarzı şeylerin çok önerilmediğini gördüm ve kaliteli ring light fiyatına bu key lightı buldum sizce alınır mı? Standınıda PDX alırım eğer bunu alırsam.
  6. Thabey

F/P Stream Deck önerisi

Çok pahalı olmayıp iyi iş görcek ve çok küçük olmayan streamdeck öneriniz var mı?
  7. Thabey

12V Şerit Led için adaptör önerisi

12V Şerit ledi kablosunu çıkartmadan açıp kapatabileceğim bir adaptör öneriniz var mı?
  8. Thabey

Kontfel Cam20 alınır mı

Yayıncılığa başlamadan ucuza güzel bi kamera almayı istiyorum sizce kontfel cam20 alınır mı?
  9. Thabey

Hawk Gaming HM220 Alınır mı

Ucuza kablosuz mouse almak istiyorum. Sizce hawkın bu mouseu alınır mı veya benzer fiyata alternatifleri var mı? Gündelik kullanım için alacağım kronik problemi olmasın birde tekerleği düzgün çalışsın yeter.
  10. Thabey

Mahallemde altyapı yokken altyapı çektirebilme şansım var mı?

Dediğim gibi mahallede altyapı yok ancak ben vdsl veya fiber altyapı farketmeksizin bir altyapı çektirmek istiyorum. Böyle bir şey yapabilme şansım var mı?
  11. Thabey

Kablosuz Beyaz Kulaklık Önerisi

Bütçem 3-4k beyaz setup diziyorum. Kablosuz kulaklık önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Birde 7.1 özelliği olan bir tane bulabilirseniz süper olur. Şimdiden teşekkürler.
  12. Thabey

Claw tutuş şekli için ATX Blazing Sky F1 mi önerirsiniz yoksa X1 mi?

ATX Blazing Sky F1 veya X1 modelini alacağım tutuş şeklim Claw sizce hangisini almalıyım?
  13. Thabey

Glorius Model O 2 Pro Alınır mı?

Yeni sistem topluyorum ve kablosuz bir mouse almak istiyorum 3-3.5k bütçeyle alınabilecek mouse önerileriniz var mı? Glorius model o 2 pro sizce nasıl?
  14. Thabey

Öneri Mikrofonu Kaliteli F/P Kulaklık Önerisi

Bütçem maksimum 4500tl civarına çıkabilir. Kablosuz olsa daha iyi olur ancak kablosuz olması zorunlu değil kablolu kulaklık önerilerinede açığım. Razer Blackshark v2 x düşünüyorum ama önerilere açığım.
Geri