Arama sonuçları: *

• Users: Cannhltt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Vgn Dragonfly F1 alınır mı

Abicim bana başka öneriyle gelmemeniz çok makbule geçer herkesin zevki farklı ben bunu beğendim sadece Valorant oynuyorum aktif olarak 1000hz çok kafi dongle almayı düşünmüyorum bu mouse alınır mı?
  2. C

Sistemimi ikinci el aldım yükseltmek istiyorum ne kadara satabilirim

2 ay önce bi sistem aldım hazır kasa tüm donanımları içindeydi Ryzen 3 3100 Gtx 1650 super 4gb 16gb ram 256gb m2 ssd 350w psu Gigabyte a320m anakart Aerocool 2 fanlı rgb kasa siyah renk Ben tüm ekipmanları kasa monitör kulaklık fare klavye 10 bine aldım monitör de 4 bin liralık bi monitör çok...
  3. C

Hangi darmoshark mouse alınır

M3s m3 pro gibi modelleri var yada scyrox vgn gibi markalara mı yöneleyim
  4. C

1000tl 3000 tl arası oyuncu mouse önerisi

bütçeyi belirttim hafif olması önemli 60gr aşşağısı kesinlikle claw tutuş şeklinde oyun oynuyorum aklımda vxe mad r var şuan sizin öneriler nedir hocam
  5. C

Gtx 1650 super 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor sorun varmıdır

Bakımsız Gtx 1650 super kartın durumunu bilmiyorum mining yapıldı mı vs 3 4 saatin sonunda valoda 81 dereceyi görüyor gpu nuh %86 si kullanılıyor sorun varmıdır varsa ne yapayım kime göstereyim tamir mi edilmesi gerek
  6. C

Ikinci el ekran kartı 3 saatlik oyunda 81 derece görüyor

ikinci el ekran kartı 3 saatlik oyunda 81 derece görüyor normalmş
  7. C

Usb wifi adaptörü nasıl KURULUR

Hocam seri yardim Pix link diye bi usb wifi adaptörü aldım pc ye takıyorum ama yanıt gelmiyor herhangi kendi kurulumunu da bulamadım internette falan çok alakasız şeyler çıkıyor lütfen yardım
  8. C

2bin tl mouse önerisi

2000 tl altı mouse almayı düşünüyorum Öyle çok üst düzey donanımlı bişey olmasına gerek yok kablosuz olması yeterli valorant oynuyorum sadece çok dandik bişey de olmasa güzel olur 1500 2000 tl aralığında attack shark x3 almayı düşünüyorum gayet kafi trendyoldan iki gün içinde elime ulaşır...
  9. C

İkinci el hazır sistem

Ryzen 3 3100 Gtx 1650 super 16gb ram 256gb ssd Rampage kulaklık T60 klavye Gamebooster monitör 165hz 0.2 ms A320m anakart Böyle bi sistem ve ekipmanları çok cüzzi bi fiyata buldum sorun çıkarabilecek herhangi bi yönü varmıdıd
  10. C

Rx6500xt li ikinci el sistem alınır mı?

Fiyatı 10 bin lira imiş pazarlıkla daha cüzzi olur muhtemelen ama şöyle bi sorun varki kasanın fanları çalışmıyormuş adamsa camı açık kullaniyorum diyor sıcaklık anlamında bi sorun yaşamadığını belirtmiş acil bi fikre ihtiyacım var
  11. C

Attack shark mouse alınır mı

Attack shark x3 alınır mı yada herhangi bi attack shark faresi ekipmanı
  12. C

Aula sc680 gaming mouse

Aula yeni bi mouse çıkarmış ne düşünüyorsunuz https://ty.gl/g1shu2hgrt6lj
  13. C

Mouse seciminde kararsız kaldım

1 aydır araştırıyorum baktığım ve aklımda kalanlar mouse lar şöyle VGN Vxe r1 serisi VGN Vxe mad r Attack shark x3/x3 pro Aula sc680 yeni bi ürün galiba E-Yooso x44 superlight Veya ikinci el temiz bi g pro superlight 2 Bütçe 3000e çıkar şuan en fazla claw grip kullanıyorum ve trendyol üzerinden...
  14. C

İkinci el hazır bi kasa alacağım ama psu 350 watt

ilk defa bi bilgisayar alacağım gördüğüm bi ilanın sahibiyle anlaştık donanımda ryzen 3 2300x işlemci hyperx 16gb ddr4 ram 620gb ssd msi gtx 1650 ddr6 4gb ekran kartı ve 350w power supply var benim için gayet yeterli bi sistem ama 350w power supply konusunda aklımda sorular var yardımcı olacak...
Geri