Arama sonuçları: *

• Users: yekeskin
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yekeskin

Çözüldü✓ Victus laptopu kapatırken klavye'de ışıkların yanıp sönmesi

Merhaba, Elinde FB-3705 kodlu victus 15 var. Bilgisayar henüz sıfır. Bilgisayar kapanırken 0.5 saniyelik klavye ışıkları yanıp sönüyor. Bilgisayarın çalışmasında vs bir sorun yok. Hp'yi aradık bunun için normal dediler. Sizce bu normal mi ? 8. saniyede daha net belli oluyor. Teşekkürler...
  2. yekeskin

ÇÖZÜLDÜ! Trendyol ve GPN teknoloji iade mağduriyeti hakkında

Merhaba iyi forumlar herkese 31.05.2025 tarihinde bir laptop almak için arayıştayken (laptop ismini vermek istemiyorum burası su laptop kötü bu laptop iyi tartışması olmasın diye) Trendyol üzerinden Gpn teknoloji firmasının laptopunu gördüm aynı laptoptan bazı satıcılarda 1000 tl daha ucuz...
  3. yekeskin

HP Victus ve HP Omen Bilgisayarların Ekran Kartı WATT özellikleri

Merhaba, Araştırma yaparken buldum, sizlerle paylaşmak istedim. Evet HP victus'larda hall sensör sorunu var fakat s1 serilerinde henüz baş göstermemiş belki de yeni cihaz diye olabilir. Ben yine de watt değerlerini aşağıda paylaştım belki birilerinin işini görür, teşekkürler NVIDIA GPU'ları...
  4. yekeskin

HP VİCTUS S0023NT kullanan var mı ?

Merhaba, Aranızda S0023NT bu modelde hall sensör sorunu yaşayan var mıdır ? https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s1022nt-9z794ea-r7-8845hs-16-gb-1-tb-ssd-6-gb-rtx4050-16-1-dos-fhd-p-HBCV0000686TVX?magaza=notisteknoloji Bu bilgisayarı almaya niyetlendim sebebi ise 1- Ekran 16 inç 2-4060...
  5. yekeskin

ETS 2 ve ekran kartı watt değeri hakkında

Merhaba arkadaslar Benim kafam biraz karışık bu karışıklığı sizle paylaşmak istedim. Hp victus 15 Amd Ryzen 5 8845 hs 3050 6 gb 50 watt ekran karti 16 gb ram (Aralık 2024 üretimli) Lenovo loq Amd Ryzen 5 7235hs 3050 6 gb 95 watt ekran karti 16 gb ram oyunda watt değerinden dolayı yüksek...
  6. yekeskin

Trendyol Hp Victus ekran kartı watt değeri iade hakkında

Merhaba, https://ty.gl/3iku4x0n3a0v2 İlgili ürünü aldım 80 watt yazıyordu özelliklerde fakat nvidia programında sistem özelliklerine baktığımda 50 Watt yazıyor. Cuma aldım 2 gun oldu daha. Sizce watt değeri yüzünden iade etmeli miyim iş görür mu sadece ets 2 oynuyorum suan için. 80 watt olsa...
  7. yekeskin

Asus TUF Gaming A15 FA507NUR-LP006A58 vs FA507NV-LP105 R5-7535HS

Arkadaşlar merhaba, Bu 2 game notebook arasında kaldı. Birinin işlemcisi düşük ekran kartı yüksek birinin ise işlemcisi yüksek ama ekran kartı düşük. Altı üstü ETS 2 ultra ayarlarda oynayacağım ve güncel oyunlar çıktıkça gamepad ile oynamayı düşünüyorum. Öyle prof bir oyuncu değilim haftada...
Geri